//autoeditácia príspevku (28 Sep 2016, 8:21)
Tak čo hovoríte na novú NHL17? Ja som tam nepostrehol žiadnu zmenu oproti NHL16 Jediné čo som si všimol je, že neviem trafiť bránu. 99% striel ide vedľa. Neviete na akom princípe funguje mierenie?
Este som si to nekupil, ale som pravidelny hrac od ani neviem ktoreho roku. Kupujem si kazdy rok novu, a podla mna su tam zakazdym nejake zmeny, ci uz kozmeticke alebo herne. Hral som aj na PS aj na X-ku. Momentalne hram na Xbox One. Mierenie funguje na principe, ze .. no .. mieris. Pravou packou v standardnom nastaveni ovladaca.
Podľa mňa EA tú sériu zabilo. Para ešte stále sa všetci snažia nahrať krížom popred bránu na one-timer?
Pretože o tom je celá séria NHL od EA. Ja som kupoval 16-ku po neviemkoľkých rokoch a neuveriteľné sklamanie. Všetko naskriptované, stále tie isté pohyby, situácie, žiadna šanca vybočiť a byť kreatívny... Hral som to 2 týždne , ale môj čas je príliš vzácny aby som ho zabíjal tak zle urobenou športovou hrou.
Vzhladom na to, ze to skoncilo na PC, tak som nove diely moc nehral. Este NHL 15 alebo 16 na Xbox360, ale nemam rad gamepad a celkovo sa mi to vdaka ovladaniu gamepadu nepacilo. Takze mi je tazko sudit konzolovu veriu s tymi verziami, ktore som hraval davno na pc.
Kazdemu vyhovuje nieco inr. Hraval som NHL na klavesnici, myske, joysticku a aj gamepade, najviac mi sedela klavesnica. To, ze niekomu sedi zasadne gamepad nikomu neberiem, z hladiska analogovych paciek je to urcite velke plus, mne to ale vobec nesedelo a najradsej by som ostal verny klavesnici. Ale toto nema byt zrejme tema o tom, ze ci sa mi to lepsie ovladalo gamepadom alebo klavesnicou.
begbeee napísal:Para ešte stále sa všetci snažia nahrať krížom popred bránu na one-timer?
Keby poviem, ze tu uplne zmizlo, klamem. Vacsinou to vidis u novacikov, ale podla mna uz aj v NHL 16 sa da celkom zahrat a goly davat z uplne inych pozicii, ci situacii. Spoza hraca, ked obranca nevidi, priklepy od modrej od obrancov, tecovanie pred branou z nahodenych pukov, rychle goly spoza brany. Ako moznosti je vela, aspon podla mna.
ja som sa potesil ked si brat kupil PS4 a stretneme sa u nasich tak si zahram aj NHL16, ale strasne ma zarazalo, ze ta hra na PS normalne seka. tie pohyby su neprirodzene podla mna a ano, vacsinu golov davam ako si napisal begbeee.
skusal som tiez kadeco, mozno som lama, ale za tych mozno 20-30 zapasov co som odohral sa mi gol spoza brany nepodarilo dat ani raz. velmi zriedka strelou od modrej, o teci mozem snivat
takze by som to zhrnul tak, ze by som za to peniaze urcite nedal. Skoda, ze NHL nerobi 2K sports
Presne tak, tá séria išla úplne do prdele a nezachráni ju nič, jedine, že nejaká firma začne robiť konkurečný hokej.
A to sa nestane lebo predaje sú iba okolo 1 milióna a za posledné roky majú klesajúci trend.
Keď si porovnáte basket tak EA od Live je neuveriteľná sračka a 2K basket je všeobecne považovaný za najlepšiu športovú hru. Mal som tú česť, keďže rozdávali zadarmo 16 na playku nedávno, a hoci basket nie je práve moja šálka kávy, tie možnosti sú tam neskutočné a hra a pohyby a všetko vyzerá neskutočne. A samozrejme nie len vyzerá aj sa hraje.
Ďalej tu máme futbal, kde má EA ešte akú takú konkurenciu. PES 2016 mnohí považovali herne za najlepší futbal ever, 2017 stačí pozrieť zahraničné servery a píšu sa tam len samé ódy, že gameplay je neskutočný, podla metacritic najlepšia športová hra súčasnej generácie PS a Xbox. PES aj hrávam, čiže viem skutočne potvrdiť, že ten futbal je z inej dimenzie, každý team má feeling, hraje sa inak, striedanie a jemné zmeny taktiky dokážu rozhodnúť zápasy. Na gol sa v strede pola pri build upe neskutočne nadriete, ale ten feeling stojí za to. A každý gol je iný, každý hrac ma iný feeling, vôbec nezáleží na rýchlosti ako vo FIFE. Mertesacker, Odin, Otamendi môžu byť rýchly ako vojnový veteran o barle, ale neexistuje ze ak sú pri Neymarovi ze cez nich prejde s tymi jeho 20 kg. Ta hra sa proste skutocne sprava ako futbal.
A čo FIFA, ta valcuje predaje lebo dokaze zaplatit exkluzivne licencie a tym Konami ničí. Nič iné nedokáže. Prečo to spomínam?
Lebo rovnako dopadol americky futbal - Madden. EA zaplatili exkluzivne licencie a napriek tomu ze konkurencia mala lepšiu hru zničili ju na tomto.
Vážne každému odporúčam NBA2K alebo Pro Evo Soccer. A nie je po 5 zápasoch to nedokážete oceniť, lebo spôsob akým previesť center je v PESE 5 alebo 6 z hlavy a spôsob akým nahraváte loptu a ako sa po nej spravaju hraci sú asi 3. Ked to ale dostanete do svalovej pamate, tak sa dajú robit neskutocne veci o ktorych sa vo FIFE ani nesniva.
Spat k NHL. Tá hra vyzerá presne ako šport od EA, kde už neexistuje konkurencia.
a NBA sa tento rok znova posunula do inej dimenzie..je to fakt najlepsia sportova hra. na minulorocnom PES-ku mi na PC verzii velmi vadila grafika a ani som ho moc nehral. Prijm hrala FIFA. Tento rok EA preslo na novy engine a znova si myslim, ze aj napriek tomu, ze Konami kupilo nejake licencie sa na FIFU nebude dotahovat v nicom.
Hunterov pribeh vo FIFE vyzera velmi zaujimavo v Deme, nieco podobne ako v NBA 2K16
No a ten hokej..klesajucu tendenciu to ma, lebo EA iba prebaluje tu istu hru do noveho kabatika rok co rok a je iba pre konzoly. Keby hokej spravilo 2K tak verim tomu, ze predaje by sa minimalne zdesatnasobili lebo by to bolo aj pre PC hracov, ktori cakaju na NHL uz nejaky ten rocik