Niečo za 1000 € +

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
syky
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Niečo za 1000 € +

Príspevok od používateľa syky »

Páni potrebujem help lebo mi došli nápady...

Ťažko sa mi to vysvetľuje a je to v podstate zbytočné a nepodstatné ale potrebujem tip na nejakú praktickú vec za cca 1000 € + ktorá sa mi zíde v blízkej a ďalekej budúcnosti a využijem ju len tu je taký menší problém...

mám 25 nechcem sa chváliť príde mi to blbé ale...

Na auto som si našetril, PC, netbook, telku, bajk mám... proste postupne ako som popri výške pracoval som si zadovážil všetko čo som k bežnému životu potreboval len teraz potrebujem od nikoho niečo vrátiť za tie peniaze (on to vezme na splátky pretože nemá hotovosť) a nič ma nenapadá... :(

Padol tip na tie drahé Zepter hrnce (keďže sa blízkej/blízko ďalekej dobe plánujem osamostatniť) čo je na nich doživotná záruka ale čo som prečítal recenzie tak to z mojej strany padlo...

Poprosím nejaké rozumné nápady... ďakujem
ArAsHiD
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Niečo za 1000 € +

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

Ja kebyže mám tolko cashov, tak neváham a kupujem letenku do Barcelony na MWC....Nwm a po niečom ako xbox netúžiš?
syky
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

poprosím presunúť topik to kategórie "Voľná diskusia" asi to tam bude mať vyššiu odozvu lebo tu to je asi skôr pre PC atď...
mirot106 napísal:Ja kebyže mám tolko cashov, tak neváham a kupujem letenku do Barcelony na MWC....Nwm a po niečom ako xbox netúžiš?
nápad s dovolenkou je síce dobrý ale momentálne ma čakajú štátnice a veľa času nemám keďže som dosť vyťažený a v tomto období nemôžem vybehnúť ani s priateľkou na 2 týždne niekam na dovolenku... :(

a dosť mi to súri lebo to už viac naťahovať nechcem
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

kup si zlato
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Corn Flake »

Keď sa chceš osamostatniť, tak si tie peniaze odlož do bank a šetri ďalej.
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa lowmanek »

ak sa chces onedlho osamostatnit tak nieco ako postel, gauc alebo take daco... :)
syky
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

zopakujem najdôležitejšiu vec, chlapec to potrebuje vziať na splátky pretože nemá hotovosť, ja tú vec dostanem... on to bude splácať ja sa o viac nestarám...

zlato ma napadlo tiež pretože to na hodnote nestratí nikdy len neviem o tom, že by sa dalo vziať na splátky

gauč je dobrý nápad len kým nemá človek zariadený byt/dom kupovať niečo čo sa tam neskôr možno nehodí alebo vyjde z módy je také všelijaké...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

A v izbe, kde bývaš, máš všetok nábytok nový? Ja by som si na tvojom mieste kúpil posteľ, nový stôl alebo zdravotnú stoličku. Pri tvojom rozpočte by si si mohol dovoliť všetko. Proste by som si trochu vynovil izbu :)
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

nech ti dáva peniaze a je to vyriešené :D
propernex
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa propernex »

Paťko napísal:nech ti dáva peniaze a je to vyriešené :D
ako naťahovať sa s niekým takto o peniaze je o dršku takže tvojím nápadom si nič nevyriešil. Nepotrebuješ do auta nove gumy? Letné, zimné, poprípade disky, autorádio, GPS, zrkadlovka, mobil, tlačiareň, nejaké športové náčinie podľa toho čo ťa baví alebo nejaký software, to je asi všetko čo ma napadlo.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

dám mu číslo účtu a s nikým sa o nič nemusím naťahovať. Alebo si rovno otvorím konto s podielovými fondami a tam mi ich môže posielať. Lepšie je mať peniaze u seba ako takto "nasilu" vymýšľať, čo si za ne kúpiť.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Presne, nech ti splaca tie peniaze. Myslim, ze to bude vyhodnejsie aj prenho, pretoze ked si kupis hrnce, tak na splatky vacsinou preplatis. A takto budes mat tie prachy na ucte, ked budes nieco potrebovat, tak to kupis.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

syky napísal:mám 25 nechcem sa chváliť príde mi to blbé ale...

Na auto som si našetril, PC, netbook, telku, bajk mám...
NO uspesny mlady clovek 8)

mas 25 zacni byvat sam a nech ti typek zaplati 2 najomne a bude :)
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Mne príde čudné, že ten človek si musí vziať pôžičku na to, aby ti splatil dlh a ty tie peniaze v podstate ani nemáš na čo použiť...
Čo teda vymyslieť niečo, ako si tie peniaze môžete užiť spolu? Nepíšeš síce, čo je to za človeka a či by teda takéto niečo pripadalo do úvahy, ale mohli by ste ísť spolu niekam na výlet - na pár dni niekam v rámci Európy, letenka, hotel + večera v nejakej fajnej reštike a peniaze sú hneď fuč.
Alebo nech ti zaplatí kurz cudzieho jazyka so súkromným učiteľom, let malým lietadlom nad mestom, zoskok padákom, let balónom, školu šmyku.... Nestojí to síce 1000 EUR, ale sú to väčšie položky.
Alebo urob radosť priateľke a vyber jej nejakú peknú poriadnu kabelku :D
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Ked ma clovek pocit, ze napad typu "podielove fondy" uz neprekona nik, nastupuje zuzkazuzka! Let ponad mesto vybavis za 100€ pre dvoch. Kabelku na splatky nekomentujem. propernex mal fajn napady, osobne by som proste zasiel do NAYky a nieco si vybral. Naslapany pressomat, kvalitnejsie audio do bytu, digestor... :)
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

K6 zase zjedol všetku múdrosť sveta. Syky do vybavenia a zariadenia bytu investovať nechce, takže mu digestor bude asi na dve veci. A podielové fondy na splátky sú tiež dobrá blbosť.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

investovanie do podielových fondov je úplne normálne zhodnocovanie peňazí, aj keď nie veľké, tak prečo by to mala byť blbosť?! A viac-menej som to myslel ako príklad na základe príspevku od propernexa, kde písal, že naťahovanie o hotovosť je o držku. Takisto ako mi príde šek na zaplatenie splátky alebo trvalý príkaz na úhradu, môžem peniaze posielať na účet a neskôr si kúpim vec, ktorú budem naozaj potrebovať.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

zuzkazuzka ten digestor bol samozrejme hlod na odlahcenie. Hovoris o jedeni mudrosti, no ked niekto pride s priamou otazkou na VEC ktora sa da zobrat na splatky a Ty tu zacnes nadelovat o vyletoch po Europe, tak to je proste na facku :) Ale tak obecne - mozeme byt radi, ze nepadol napad s manzetovymi gombikmi. A dotycneho plne chapem, proste niekto Ti vysi prachy, ale nema ich realne ako vratit. Chces to s nim uzavriet, tak si nechas kupit vec co on zoberie na splatky a tym padom s nim koncis. Ziadne dohody, ziadne trvale prikazy a dalsie hovadiny. Proste ak to nebude spacat - jeho vec, ty mas prachy v podobe tej veci uz iste. Uplne bezny sposob, pri ktorom je samozrejme idealne najst na vec kupcu uz dopredu.
Mmartin
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Mmartin »

Ako uz bolo spomenute, daj mu tvoje c.uctu, nech ide do banky, zriadi trvaly prikaz, peniazky budu u teba, a nemusis na silu nic kupovat...
propernex
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa propernex »

Mmartin napísal:Ako uz bolo spomenute, daj mu tvoje c.uctu, nech ide do banky, zriadi trvaly prikaz, peniazky budu u teba, a nemusis na silu nic kupovat...
áno a trvalý príkaz zruší dvoma klikmi na i-bankingu, to je to isté akoby mu ich mal dávať do ruky
Napísať odpoveď