nieco sa konci a nieco sa zacina

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

krupica_dnb napísal:...NIEEE!!!
Zas je tu téma kde sa budú preberať veci ktoré sa preberali v milión témach a každý sa tu bude zbytočne rozpisovať
--->>> :lock:
Taka otazocka vadi ti to?...ked ma niekdo problem ved ok..povies mu daj si hladat na fore najdes to,...ale on ma konkretny pripad a taky je iba jeden a kazdy mu tu povie svoj nazor a konkretne mu poradi..na to je toto forum..keby sa kazde rovnake temy zamikali tak tu ziadna uz nebude pretoze uz sa na tomto fore vsetko prebralo...
Gabika91
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gabika91 »

No ak si sa snou rozišiel tod niekedy a hned si si spoznal tú "novú" tak to bude blbé nemyslíš??Asi by to tak vyznelo že ty "starú" nepotrebuješ.Nechceš ešte chvílu vydržat??????
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

Gabika91 napísal:No ak si sa snou rozišiel tod niekedy a hned si si spoznal tú "novú" tak to bude blbé nemyslíš??Asi by to tak vyznelo že ty "starú" nepotrebuješ.Nechceš ešte chvílu vydržat??????
ja vlastne ani nic som neriesil, s tou starou to je uz lepsie, konecne sa uz normalne k sebe spravame a aj chodime von. ale chodit spolu nechodime :(
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Harlequin »

kto pomoze mne, najlepsie nejaka holka lebo ja fakt netusim...
tu to je si to precitajte snad je jasne co som pisal ja a co druha strana/ holka moja laska... http://ihrisko.org/~eight/POVIEDKY/qqq2.txt ... ja fakt netusim co dalej... je nieco viac ako laska ?
Napísať odpoveď