Nieco z androidom do 90 e co sa vyrovna Nokia Lumia 520
-
martin0134
Medium Star
Nieco z androidom do 90 e co sa vyrovna Nokia Lumia 520
Caute , da sa do sumy 90 e kupit nieco lepsie alebo porovnatelne oproti Nokii Lumia 520 ?
Re: Nieco z androidom do 90 e co sa vyrovna Nokia Lumia 520
Odporúčam: http://www.alza.sk/asus-zenfone-4-a450c ... 139126.htm je o niečo drahší ale oplatí sa priplatiť...pozeram tú nokiu... oproti nokii má tento mobil má lepší procesor,foťák, väčší displej,o niečo drahší ale dobrý...
-
Kok
Light Professional
Motorola Moto E
-
drop
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Parametrovo je na tom podobne aj op3n dott z tesca za 99€ ale nic s androidom v tej cene nepojde tak plynulo ako lumia 520. A ked aj zo zaciatku pojde dobre alebo ak mas ten fon 10 min. v ruke no ale skus ho pouzivat denne.
V tej cene sa ťažko niečo vyberá. Matka mala ZTE Blade III. Tomu telefónu sa oblúkom vyhni. Je to pomalé a reakcie toho telefónu sú dosť mizerné. Miesto toho ZTE som jej dal svoje bývalé HTC Sensation a to je úplne o niečom inom oproti tomu ZTE Blade III.
Ale ak by som mal tebe poradiť, tak skús pozrieť na tento Gigabyte GSmart Roma R2. Poprípade si troška viac priplať a môžeš mať HTC Desire 310.
Nebral by som telefón s Androidom, ktorý má menej ako 1GB operačnej pamäte. Choď do predajne NAY a vyskúšaj si pochytať tieto dva telefóny. Čo som si všimol, tak veľa telefónov je zapnutých a môžeš sa s nimi pohrať. Možno tam nájdeš niečo, čo ťa zaujme a presvedčí ťa, aby si investoval aspoň o 30€ viac do telefónu.
Ale ak by som mal tebe poradiť, tak skús pozrieť na tento Gigabyte GSmart Roma R2. Poprípade si troška viac priplať a môžeš mať HTC Desire 310.
Nebral by som telefón s Androidom, ktorý má menej ako 1GB operačnej pamäte. Choď do predajne NAY a vyskúšaj si pochytať tieto dva telefóny. Čo som si všimol, tak veľa telefónov je zapnutých a môžeš sa s nimi pohrať. Možno tam nájdeš niečo, čo ťa zaujme a presvedčí ťa, aby si investoval aspoň o 30€ viac do telefónu.
Co Ti vadi na Lumii ? Mne osobne WP tiez presiel, ale v tej cene kupit nieco s Androidom povazujem za dost odvazne.