Nieje to normalne..

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

wewka: nepiš w namiesto v, nabudúce budeš potrestaná. Prečítaj si pravidlá fóra.
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

my sme mali tiez s frajerkou take problemy co sa tyka ziarlivosti a urazania sa za sprostosti...zozaciatku to tak bolo stale ale mna to uz ani nebavilo a hadky za drobnosti boli dost caste, jednoducho sme si potom povedali ze si musime verit a hotovo..ja som to zacal brat vazne a snazil som sa udrzat a bolo to lepsie...ale ona ajtak stale ziarlila a ani nemala poriadne dovod, ja som mal ovela viac dovodov ziarlit(one je ukecana ma vela kamaratov a odmalicka bola radsej s chalanmi ako s babami)a ked uz teda prisla nejaka hadka uz ma to fakt nebavilo riesit sprostosti a som jej jednoducho vysvetlil situaciu ze sme sa na niecom dohodli ze si budeme verit atd...dalej som neriesil cakal som ci sa ozve alebo nie(ale zase mi nebolo vsetko jedno). nejsom taky typ co sa bude za vsetko ospravedlnovat...ked nieco pokazim ja tak sa kludne ospravedlnim ale ked viem ze nieco neni moja vina tak ucite nie...myslim ze to je spravodlive ak ma vztah fungovat...
Napísať odpoveď