Niekoho, kto sa venuje servisu MT
Niekoho, kto sa venuje servisu MT
Hľadám niekoho, kto sa venuje servisu mobilných telefónov. Chcel by som sa spýtať len na pár drobností.
SS.
SS.
Re: Niekoho, kto sa venuje servisu MT
naco take tajnosti?
Mam niekolko otazok a k nim vznikne asi dalsie mnozstvo dalsich otazok, takze nechcem zbytocne zaspamovat cele strany tejto temy 
Kľudne môžeš zaspamovať, pokiaľ to budeš držať v jednej téme a nebudeš na každú jednu otázku zakladať novú tému..
Určite viac hláv aj viac poradí, veď toto je diskusné fórum, kde sa diskutuje.. a nie zoznamka!
Určite viac hláv aj viac poradí, veď toto je diskusné fórum, kde sa diskutuje.. a nie zoznamka!
V poriadku, takze na zaciatok, chcel by som sa zacat venovat trocha servisu MT. Myslim tym take zakladne veci ako vymena displeja, nefunkcnych tlacidiel a pod.. Vsetko pre vlastnu potrebu, popr. pomoct s nejakou vymenou komponentu znamym a mozno si privyrobit nejake euro popri skole. Viete mi poradit zakladne naradie? Videl som rozne sady, ale neviem ako to je s jednotlivymi znackami mobilov, ci kazda ma iny typ, velkost skrutiek, alebo je to univerzalne?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Nevenujem sa oprave MT, ale myslím že by sa ti zišla takáto sada
Osobne ju mám.
- Prílohy
-
- 1500691_131025143531_31_in_1_screwdriver_set.jpg (7.37 KiB) 1079 zobrazení
Maju tie nastavce aj magneticke konce?K-u-b-i-a-k napísal:Nevenujem sa oprave MT, ale myslím že by sa ti zišla takáto sadaOsobne ju mám.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
A odkial je najvyhodnejsie kupovat nahradne diely? Vzhladom k pomeru cena/kvalita.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
od overenych predajcov na ebayi...tu sadu vyssie mam tiez a je fajn