Niektoré alternatívne ICQ klienty a 5.1 prestali fungovať.

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kore
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Niektoré alternatívne ICQ klienty a 5.1 prestali fungovať.

Príspevok od používateľa kore »

1.julá.2008 približne o 18:00 sa prestali úspešne prihlasovať viaceré alternatívne ICQ klienty a tiež anglická verzia ICQ 5.1.

Zatiaľ nie je definitívne známe, či ide o technické problémy siete ICQ alebo prišlo napríklad k zmene protokolu alebo blokovaniu niektorých alternatívnych klientov.

Až do odhlásenia jednotlivé klienty fungovali, po odpojení sa ale už opäť nedokázali pripojiť. Podľa nášho testu sa nepripojili aktuálne verzie Pidgin, QIP ani Kopete, všetky hlásili chybu informujúcu o starej verzii klienta a potrebe upgradu. Rovnako nefungovalo pripojenie cez meebo.com. Podľa niektorých čitateľov sa nepripojil napríklad ani Adium na Mac OS X.

Miranda 0.7.7, iChat a QIP Infium sa pri našom teste s rovnakým účtom a štandardnými nastaveniami pripojili bez problémov. Rovnako sa pripojilo ICQ Pro 2003b a podľa čitateľov napríklad aj Trillian 3.1.

Ako sme informovali v tomto článku, ICQ začalo minulý týždeň upozorňovať užívateľov alternatívnych klientov na dostupnosť novej verzia ICQ 6 a jej výhody.

ICQ 5.1 v anglickej verzii, ktorá v čase deaktivácie slovenskej verzie ICQ 5.1 ešte fungovala, sa pri našom dnešnom teste podobne ako slovenská verzia odmietla spustiť a aktualizovala sa na ICQ 6.

Koniec aj anglickej verzie ICQ 5.1 avizovaný na obdobie najbližších týždňov potvrdili pre server DSL.sk predstavitelia spoločnosti Zoznam, slovenského partnera ICQ, v polovici júna.

Čo si myslite o tomto? Nechcem aby zrusili qip, ci nahodou mirandu inac ten dement co sa vam pridal na icq pod cislom 12111 je to bot ktory rozosiela tuto spravu.

Co si myslite zrusia nam qip, mirandu, trilian, meebo?... :(

EDIT:// Nasiel som nejaky patch, na verziu 5.1 ak by ste tam na nej chceli ostat :

http://www.murb.com/index.php?page_id=498
Prílohy
2008-06-23-icq-1.png
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Mne momentalne nejde pripojit ani cez qip , ani cez icq
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Co si myslis, zrusili? http://www.hojko.com/zastavila-sa-funkc ... 97248.html A tam si sa mohol aj vyjadrit, bo aby tu bolo na fore niekolko tem ohladne jednej veci, to mi nepride nijak prospesne...
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

Mne sa nešlo pripojiť cez qip tak isto na 8060 verzií, avšak mi vyhodilo chybu, že mám starú verziu tak na qip.ru som si stiahol verziu 8070 a s ňou to fičí bez problémov.
Zamknuté