Nikola Tesla
-
javatar
Hardcore addict
Re: Nikola Tesla
Utajenie je jedna vec. Druha vec je ze zneviditelnit objekt znamena prinutit ho neinterferovat so svetlom, cize z neho spravit temnu hmotu. A ak toto uz niekto dokazal tak potom nechapem preco mame stale len elementarne poznatky o temnej hmote.
Mne sa nejedna o to ci je to mozne. Skor ci sme toho na sucasnej urovnio poznania schopny. Experiment sa konat mohol (pre armadu by to bola obrovska vyhoda disponovat takou technologiou), len ci bol uspesny...
Mne sa nejedna o to ci je to mozne. Skor ci sme toho na sucasnej urovnio poznania schopny. Experiment sa konat mohol (pre armadu by to bola obrovska vyhoda disponovat takou technologiou), len ci bol uspesny...
Ale načo tu o tom vôbec diskutujete, veď to bolo stokrát vyvrátené.
- asi tak
Kód: Vybrať všetko
potom nechapem preco mame stale len elementarne poznatky o temnej hmote-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Urcite ak by niekto nieco take objavil/bol schopny vyrobit, tak ako prve to vytrubi do sveta, ze? Obzvlast ak je to armada.
Heh, áno, určite sa to tají už x rokov. 
-
nestik
Medium Professional
Pravdu o dvojickach sa americkej vlade dari drzat v tajnosti uz pomerne dlho...
Ten experiment ohľadne miznúcej lode atď je skrz-naskrz vyvrátený, tak nebláznite.
-
Fabo
Hardcore addict
nestik: tu o ktorej je napisana kazda tretia stranka na internete? Jews did 9/11?
Cool story, bro!
Cool story, bro!
-
nestik
Medium Professional
Rovnako ako o tychto pokusoch je vela videi, tvrdeni, stranok ale aj tak ako vidis je strasne vela ludi, ktori tomu neveria. Je pravda ze neoficialna verzia o dvojickach je podlozena faktami a urcite je doveryhodnejsia ale aj tak kym bude v zaujme vlady drzat to v tichosti tak to tak aj ostane, vid to ako sa novinari biju o takeho udalosti a zrazu o nich nema nik zaujem pisat.
-
Fabo
Hardcore addict
Nejdem teraz riešiť či je pravdivá oficiálna verzia, či nejaká konšpiračná, na to tu máme iné témy, len mi prišlo vtipné že túto otázku na ktorú existuje minimálne 50 rôznych zaručene správnych, dokázateľných a predsa navzájom sa vylučujúcich teórií, za príklad toho ako sa niekomu nedarí udržať čosi v tajnosti.
-
qwerty-xyz
-- napisal by som vam jeden pribeh .... ale na forum sa to nehodi. Kto to vedel je proste o tychto veciach ticho.
Ja som reagoval konkrétne na tento prípad.
Za to, že ty nedokážeš chápať písaný text, ja už nemôžem.
Za to, že ty nedokážeš chápať písaný text, ja už nemôžem.
Na zneviditeľnenie netreba nič premieňať na temnú hmotu, postačia dostatočne vyspelé metamateriály schopné ohýbať prichádzajúce svetlo takým spôsobom, aby lúče objekt prakticky "obtiekli". Na tom sa už pracuje poslednou dobou, nejaké výsledky nedávno zverejnili z USA aj z Číny, zatiaľ to však nie je veľmi použiteľné pri bežných situáciách.
http://en.wikipedia.org/wiki/Metamaterial_cloaking
http://en.wikipedia.org/wiki/Metamaterial_cloaking
Vedci zrejme vytvorili unikátny plášť neviditeľnosti. Neukrýva objekt v priestore, ale skryje ho v čase.
Ide už o druhú generáciu neviditeľnosti a vedci v súčasnosti dokážu skryť akciu trvajúcu 110 nanosekúnd.
Ide už o druhú generáciu neviditeľnosti a vedci v súčasnosti dokážu skryť akciu trvajúcu 110 nanosekúnd.