Nikon d5200 ako webkamera
Nikon d5200 ako webkamera
DObrý deň chcel by som sa spýtať či sa dá Nikon d5200 použiť aj ako Webka k pc. Jeden chalan používal kameru a mal k tomu toto: LogiLink VG0001 USB audio and video grabber ale neviem ako to funguje a či sa to dá aj s fotoaparátmi alebo či nie je nejaký iný spoôsob zapojenia alebo či sa to vl. dá
Re: Nikon d5200 ako webkamera
To je co za nezmysel pouzivat fotak ako web kameru? Ten fotak nie je stavany na stream, nema vyriesene na to ovladace, je s nim tazko manipulacia (uchytenie, natacania, riesit to stativom pri pc?), kameru dnes kupis uz za 10 eur a mas vystarane.
-
Ryan Giggs
VIP
Ovladace maju softy tretich stran, to je najmenej. Nevidim na tom nic nezmyselne pokial chces nieco streamovat vo vyssej kvalite.
-
WiZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
S uchytenim a manipulaciou by som problem nevidel...mozno ani s ovladacmi... ale co fotak a hlavne cip samotny?? ako by to zvladal? podla mna by zivotnost isla rapidne dolu, hlavne pri dlhsich streamoch...
-
arnysimilar
Light Expert
Nahravací čas je navyše obmedzený na 20 min.
Pokial vam pride normalne pouzivat fotak ako webkameru, tak prosim. Ja v tom vidim viac zaporov ako kladov, jedina kladna vec je kvalita zaznamu.