akože pesničky dobré... rád si ich popočúvam... ale dosť ma sklamalo keď som videl na VH1 unplugged koncert... akože falošnejšií spev som dlho nepočul... ale zas pri jeho životnom štýle... ale štúdiové nahrávky sú super...
Celkom fajn kapela...mali nejake pekne pesnicky, aj ked cim viac som spoznaval ich tvorbu, tym sa mi zdala jednotvarnejsia, otrepanejsia a bez napadu. Hudobne tiez nejako vysoko neboli...ale bolo na nich daco, co aj mna dokaze zaujat.
Mozno pre väcsinu z vas je tato kapela leganda, avsak pre mna neznamena vobec nic. Nepocuvam takyto druh hudby. Este aj Lunetic mal pre mna väcsi prinos. Na nich sa dalo aspon poriadne a z chuti zasmiat. A nad Nirvanou sa da len krutit hlavou.
Nepocuval som, nepocuvam a nebudem pocuvat, mojho byvaleho spoluziaka to chytilo, nechcite ho vidiet na ulici. Vsetko v ich style, a to doslova. Tie pyramidky alebo co to je po celej taske, tricku a rifliach. Na taske. Mikinu nosi Nirvana, taska je kompltne s velkym K popisana. Proste tento hudobny styl nemam rad. A ako pisal pHysIQ, tato skupina pre mna neznamenala a neznamena (?) nic.
No nedavno som doma objavil celu Diskografiu Nirvany tak som to hned nahadzal do mp3 a to co som pocul bolo celkom fajn..
sice niektore melodie alebo to co hrali gitary boli trochu "primitivne" ale iba niektore najviac ma bral jeho hlas ...taky mat
ale v celku vyssi priemer
bax napísal:akože pesničky dobré... rád si ich popočúvam... ale dosť ma sklamalo keď som videl na VH1 unplugged koncert... akože falošnejšií spev som dlho nepočul... ale zas pri jeho životnom štýle... ale štúdiové nahrávky sú super...
To je jedna z najlepsich veci od Nirvany, co som kedy videl. Spieva tam uzasne.
p4ra napísal:To je jedna z najlepsich veci od Nirvany, co som kedy videl. Spieva tam uzasne.
plne v tomto s p4rom súhlasim ... je to naj vec podľa mňa od nich ... song Like of Fire alebo Plateau, Oh Me a ďalšie, by som dokázal počúvať celý večer dokola stále ...
česť jeho pamiatke
p4raK@RmA
edit/// Maki - true true ... naj songa podľa mňa z tohto koncertu ...
nemal som ten unplugged az tak rad(bo celkovo nejak nemusim zivaky ak na nich niesom) ale Lake of Fire ma dostala - ked som pocul tu tak som ten unplugged pocuval par dni dookola - asi vylovim DVD kde je