host5
dochadzat budes dennodenne do Ba? uz si si vyskusal kolko to v spicke trva?
nízkoenergetický dom
-
host5
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: nízkoenergetický dom
Uz teraz byvam v Samorine v 2 izbaku. Kazdy den nedochadzam kedze mam moznost home office-ov. Ono pravda je taka ze napriklad z Petrzalky je rovnako do prace (k Avionu) ako zo samorina v spicke.
Nema zmysel hladat byvanie podla lokality kde pracujem, kedze mozem o rok alebo dva zmenit pracu a tak ci tak budem dochadzat v ramci BA.
Teraz je to tak cca 40 minut rano a +- 55 minut vecer.
takto je celkom zaujimave, lebo copoznam ludi co byvaju plus minuv tej oblasti, tak tvrdi ze to zvykne trvat viacej, je tiez pravda ze vela zavisi od toho kde presne clovek v ba ma robotu
-
host5
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Ked som isiel skusit byvanie v Samorine tak som cakal, ze to bude horsie. Home offices poskytuju vyraznu vyhodu. Samorin je mesto, takze clovek tu vybavi asi vsetko co potrebuje a vzhladom na tie ceny v BA sa to premna stava celkom vyhodne byvanie.
Pozeram, ze marok tu bol naposledny v roku 2016, takze ten nam uz asi neda info o jeho dome.
Pozeram, ze marok tu bol naposledny v roku 2016, takze ten nam uz asi neda info o jeho dome.
kamo dochadzam z petrzalky k Avionu v spicke, hlavne teraz ked prerabaju pristavny most mi to trva 10 minut
naspat mi to trva 15 minut, ale porusujem zopar predpisov
zo samorina to budes mat isto dlhsie
naspat mi to trva 15 minut, ale porusujem zopar predpisov
zo samorina to budes mat isto dlhsie