NOD32 Aktualizacia
NOD32 Aktualizacia
Pani mal som NOD32 a automaticky mi to stahovalo aktualizacie.
Preinstaloval som Windows a teraz mi to aktualizaciu nestiahlo a pise ze mam zastaralý Nod, ako to nastavim ?
Preinstaloval som Windows a teraz mi to aktualizaciu nestiahlo a pise ze mam zastaralý Nod, ako to nastavim ?
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: NOD32 Aktualizacia
to iste som mal tiez ...nechaj to tak ono to samo po case stiahen najneskor do jedneho dnaLuBo4eVeR napísal:Pani mal som NOD32 a automaticky mi to stahovalo aktualizacie.
Re: NOD32 Aktualizacia
moj tip je, ak nemas nejaku free beta testersku instalaciu/licenciu, ze ti chyba zadane meno a heslo pre aktualizacie... ak si to mal kupene, pohladaj v starych mailoch, ak nemas, skus napisat do esteu, ze toto sa ti stalo...LuBo4eVeR napísal:Pani mal som NOD32 a automaticky mi to stahovalo aktualizacie.
ak si to nikdy nemal kupene
mam tento isty problem...co uz,presiel som na 30dnovu trial verziubizzy napísal:prave v tieto dni, mi prestala fungovat aktualizacia na NOD-a.
Stiahol som si novsiu (2.7, predtym 2.5), hodil som tam daaky fix a uz to fachci v pohodke.
Netusim, co sa stalo ze zrazu sa nevedelo pripojit. Zeby zasiahla vyssia moc ?