NOD32
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: NOD32
Daj liecit. Ak nepojdu liecit, tak ich daj zmazat. Moze sa stat, ze su vsak v suboroch, ktore by si mohol potrebovat, tyka sa to najma systemovych suborov atd... Hold, inu moznost ale aj tak nemas.
Som ho preinštaloval ... ale chcem sa ťa spýtať, v procesoch mi bežali procesy že services.exe a akýsi schvost či tak nejak .. a bolo ich asi po 20 z každého .. myslíś že to boli tie infikované súbory .. lebo aj vďaka nim mi šiel pc strašne pomaly ...
-
hrban
Addict
čo sa týka services tak ten pravý súbor services.exe má byť vo windows\system32\services.exe
ten falošný sa schováva vo windows\services.exe nemá niš spoločné s windowsom a treba ho odstrániť (samozrejme cez AV alebo nejaký iný program, normálne sa vymazať nedá)
ten falošný sa schováva vo windows\services.exe nemá niš spoločné s windowsom a treba ho odstrániť (samozrejme cez AV alebo nejaký iný program, normálne sa vymazať nedá)
Zbavým sa vobec niekedy toho víru ? .. už som preinštaloval Win a ide to v pohode .. ale mám taký pocit že to všetko robil NOD .. ako náhle som vypol pc a potom zase zapol už mi všetko šlo strašne pomaly ... a keď som odinštaloval NOD-a tak znova ide tak ako má .. len či sa mi tam zase neobjavia nejaké víri ... Može to byť aj na inštalačnom CD-čku ?? (myslím tie víri )
-
hojko
Site Admin
Ak bol virus uz na instalacnom CD, tak je samozrejme, ze sa moze objavit. Je vsak mala pravdepodobnost, ze by istalacne medium bolo infikovane. Tym, ze si vypol NOD32 si nic nevyriesil. Skus iny antivirus a uvidis, ze ci nieco najde a ci ti pojde PC normalne.
jj, je to možné že keď si na dvd kopíroval napr neaké priečiinky v kt. sa ten vírus už nachádzal tak samozrejme že sa ti vypálil s tým aj napr na DVD. Pc bez antivirusového softvéru by som neodporúčal. Skús nainštalovať Aviru. Je zadarmo, ja ju používam a nemám vôbec žiadne problémy. Beží perfektne. A nechceš nič s rezidentom, aspoň si zožeň neaký antivirak bez rezidentného štítu (superantispyware free,malwarebytes free...) ktorým pc sem tam prebehneš. Lebo je dosť pravdepodobné že win budeš onedlho preinštalovavať znova.
-
hojko
Site Admin
TeXnoFile: Pochybujem, ze by mal virus na DVD, pretoze je dost pravdepodobne, ze mal Windows ako taky v image subore a napaloval ho ako bootovacie CD/DVD. Malwarebytes nie je antivirusovy program, je to program na spyware a podobne...