nod32 zastarale kniznice

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
GIGABYTE
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

nod32 zastarale kniznice

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

zdravim kamos ma problem, nieje pripojeny k netu ma nod 32 a pise mu ze databaza moze byt zastarala... no tak sa chcem spytat kde by som na nete nasiel najnovsiu databazu+ kde by som ju mal skopirovat thx
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

hmm..to sa ti neoplatí :) Vždy keď bude novší update na NOD32ke tak ti bude písať že je zastaralá..Čiže ak sa ti chce minimálne 1x do týždňa sťahovať pre toho kamaráta tak asi len novú inštalačku NODu..Ale ak nemá PC napojený na internet tak antivírus mu ani netreba..ja kým som nemal net tak som nemal ani antivír a všetko mi vždy šlo fajne..
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

naco antivir ked nema net ? :shock:
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Soviet napísal:hmm..to sa ti neoplatí :) Vždy keď bude novší update na NOD32ke tak ti bude písať že je zastaralá..Čiže ak sa ti chce minimálne 1x do týždňa sťahovať pre toho kamaráta tak asi len novú inštalačku NODu..Ale ak nemá PC napojený na internet tak antivírus mu ani netreba..ja kým som nemal net tak som nemal ani antivír a všetko mi vždy šlo fajne..
no potrebuje to len preto lebo dost nosi hry od kamosov.. ktory to tahaju... a aj vskole toho dost nataha, takaby mal istotu ze nic nema v pc :)
Napísať odpoveď