Nohavice na zimu

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Nohavice na zimu

Príspevok od používateľa Frco »

Viete mi poradit kde kupit nejake teple nohavice, chcel by som aby boli dostatocne teple na zimu, aby som si pod ne nemusel nic davat, aby aj nejako pekne vyzerali a aby stali tak 20 eur? Chcel by som v nich chodievat do lesa na prechadzky zo psom, lebo teraz chodim v rifliach a to uz nechcem v rifliach do lesa :D

Hladam nejaky obchod, kamenny, v Bratislave, predsa len cez eshop si to nevyskusam...jedine keby tam boli nejake extra lacne.

Problem je, ze ani neviem co presne mam hladat, lebo napriklad na alpine pro som nenasiel asi ceny (asi tak drahe, aby neodradili ludi :D ) a na sportsdirect sa mi velmi nepacia tie kategorie ako su znacene.
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nohavice na zimu

Príspevok od používateľa audiotrack »

pridaj ešte jednu nulu :)
za 20€ nekúpiš ani lacné šušťaky, nie to ešte turistické a už vôbec nie zateplené
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Kúp si maskáče a spodky. Ale ani to ťa nevyjde 20 eurokreditov.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

to jak ale moze byt tak drahe? Co tam nasivaju platky zlata? :D Za obycajne posrane nohavice. Tiez som videl tie sumy a som nechapal. Hej, tych 20 je asi nerealnych, ale uz aj 50 sa mi zda za taku sprostost vela :) nieco medzi by som dal.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

sú drahé lebo sú z kvalitných materialov. Vonkajšia vrstva je väčšinou nepremokavá, prípadne chráni aj pred vetrom. Pod tým je membrána čo púšťa von pary ale dnu nepúšťa vlhkosť. No a ty chceš ešte zateplené, takže nejaká merino vlna a podobne. K tomu si prirátaj že to nie je iba kus látky ako na rifliach, ale zložené z množstva kúskov aby dobre držali tvar, zosilnené v rozkroku, na kolenách a vnútornej strane členkov a podobne. No a samozrejme aj za značku niečo zaplatíš.

ak sa ti aj 50 zdá vela, tak nič normálne nekúpiš. Môžeš kúpiť nejaké akože turistické u vietnamcov alebo vyčíhnuť akciu v lidli (ale tie boli skôr na jeseň, teraz v zime už asi turistické nebudú) alebo kúpiť lacné nohavice (niečo medzi riflovinou a neviem čím) ktoré budeš mať na "zničenie". Na prechádzky so psom ti to úplne stačí
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Ano, stacili by mi aj pripadne nejake nohavice teple, nepremokave byt nemusia - nejaky fajn obchod v BA ? Ved keby som mal na sebe nieco za 200 eur tak by som sa to aj bal zaspinit. Nieto este ked by po mna skakal pes a nedajboze labou natrhol, asi by som mu taku yebol a mna by porazilo :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

200€ nohavice by ti labou nenatrhol, to sa báť nemusíš. Sú stavané na také podmienky, že by si kukal čo vydržia
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Niektoré maskáče sú pomerne z kvalitných materiálov, čo sa týka pevnosti a keď ich naimpregnuješ, tak aj nepremokavosti. Kúpiš dobré termoprádlo spoďáre a za zlomok ceny máš high-endové nohavice.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

no ale jedna z podmienok bola že si pod ne nechce nič dávať :?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak "naostro" je štýl život, ktorý prináša isté obete...v tomto prípade nutnosti drahých nohavíc.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Ja som kúpil v exisporte tieto. "Na behačku" ako stvorené. Sú zateplené, z vonka softshell, z vnútra flis, nepremokavé, neprefúkne, tvarované a celkom aj pevné. Sú v tejto sivej farbe alebo aj v čiernej. Vbehni do exisportu, vyskúšaj a objednaj cez net, pretože môžu mať rozdiel v cene v e-shope a v kamennej predajni. Lepšie nohavice za tú cenu, len tak na vonku na prechádzky, asi nezoženieš.
http://www.exisport.com/katalog/product ... ERYZ-antr/
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

tu v skotsku teda zima nie je, ale ked bolo okolo nuly tak vencenie psov a prechdzky v lese sa mi osvedcila kombinacia termo nohavic Heat holder a "letny" nepremovkavych nohavic od Zaja
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

V Bratislave vecsinu zimy ani ziadna extra zima nie je,takze myslim ze sa v pohode prezije s obycajnymi riflami. V pripade ze clovek by chcel naozaj nieco teplejsie,tak sa daju kupit nieco ako nohavice s vnutornym futrom,neviem ako sa to presne vola.Svoju ulohu plnia dobre do cca -15st. niekde v obchodoch ich urcite budu mat,cenovo sa do 50-60€ s trochdou stastia zmestis,kludne skus hoc aj na Mileticke ci Jedlikovej. Alebo proste iba zacni poriadne jest,trochu priber a bude ti v zime fajn,mam kamosa co ma 125kg a ten aj v najvecsej kose chodi iba v tricku a v rozopnutej vetrovke proti dazdu a pohoda :) :D
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Audiotrack neprehanaj...
Do 50 eur kupi slusne softshelove nohavice s fleecom. Mam drahe Salomony a jedny od Spydera a nedavno som kupil v Sportisime Loapy za 45 €. Kvalita porovnatelna, lisia sa len v logu. Tie ceske firmy ako Loap, Alpine pro... robia kvalitne veci za malo penazi.

A tiez mam jedny aj z pracovnych odevov "na rozbitie" za nejakych 25€. Niekde do lesa na vyvencenie psa uplne idealne. Na to jeho pouzitie je to az-az.
Naco mu budu nejake drahe na tych par hodin prechadzky? Nejde na expediciu do Himalaji.

V pracovnych odevoch maju aj softshellove a aj ine zateplene za par korun. Je to odolne, lacne, s prizmurenim oka aj vcelku kvalitne a ucel to splni viac nez dobre.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Tak nakoniec ste ma presvedcili, ze za taku cenu nenajdem. Kupil som teraz po Vianociach za 32 eur v Sportsdirect v akcii, neviem kolko stali predtym, myslim, ze cez 50 urcite. Su dost teple, uz som ich aj otestoval par krat vonku :)
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Nohavice na vencenie psa za 200€ merino vlna? Omg :D S cistym svedomim http://www.zajo.net/sk/zateplene-nohavi ... 58-13.html http://www.zajo.net/sk/zateplene-nohavi ... 23-13.html a bez problemu
Frco, na taketo vyuzitie ti budu bohate stacit
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

ved toto...200 euro nestal ani ten pes
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

:D :D :D najlepsi prispevok roka
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Frco - nie si ty taký ten čo oblečenie radšej ani nenosí aby ho náhodou nepoškodil/nezašpinil ? :D Oblečenie neslúži tebe, ty slúžiš oblečeniu. :D Musel som si rýpnuť. :oops:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Ja sa hlásim. Ja som taký. Niektoré veci som mal aj skoro dva roky v skrini, aby som ich náhodou neušpinil a nemusel prať, čím sa môže znehodnotiť farba, strih, atď.

Ani neviem, kvôli čomu to robím, veď je to hlúposť a ako si napísal, tak veci majú slúžiť mne a nie ja im. Keď tak rozmýšľam, tak mám doma krásnu mikinu Adidas a mal som ju asi 2x pričom v skrinke je už nejaký ten rok, dva, možno aj tri. Je tak pekná, že sa ju bojím obliecť, aby som ju nezničil. Ešte viem o dvoch nohaviciach, jednej šiltovke a teniskách.

Možno to pramení z toho, že vždy keď som si kúpil niečo nové, napríklad tričko, väčšinou biele, tak sa mi vždy podarilo sa niečím okydať, obliať, niekde obtrieť a podobne a potom to nešlo dole. A tak radšej veci nenosím :D

Aj reklama na nejaký prací prášok bola taká, že ľudia chodili nahí, aby nemuseli veci prať.
Napísať odpoveď