nokia 5800 xpressmusic + webaplikacie
-
Old Dirty Bastard
Guru
nokia 5800 xpressmusic + webaplikacie
zdravim, neviete kde by som stiahol operu presne na tento typ mobilu? klasicka opera mini pre symbian mi nejako nechce fungovať.. a rad by som zohnal aj nejakeho komunikačneho klienta, nejaku obdobu icq
Čo sa týka toho kom.klienta tak stiahni : http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/169 ... .75KB.html
Je to QIP Pda 2900 beta, ale plne funkčná a nemá ani nijaké výpadky, error's a podobne.
Tú operu skús čo mám v prílohe
Ak nepôjde tá, tak som sa dočítal, že máš dať:
priamo zo vstavaneho browsera a hned ti ponukne download verziu pre 5800vku
Je to QIP Pda 2900 beta, ale plne funkčná a nemá ani nijaké výpadky, error's a podobne.
Tú operu skús čo mám v prílohe
Ak nepôjde tá, tak som sa dočítal, že máš dať:
Kód: Vybrať všetko
m.opera.com/next- Prílohy
-
- OM4.2.zip
- (125.25 KiB) 29 stiahnutí
-
Old Dirty Bastard
Guru
vieš čo? ani jedna z tych veci nefunguje
netušim prečo.. nuž nič
možno mam v mobile inu verziu symbianu, aj ked je to original Nokia 5800 priamo z predajne, samozrejme žiaden bazar a vymena softwaru..
chcel by soms a teda ešte aspon spytať.. nemaš nahodou aj slovnik pre Nokiu 5800? anglicko-slovensky /slovensko-anglicky prostrednictvom toho zakladneho slovnika a nokiackej stranky neviem do toho slovnika pridať slovenčinu, neviem čis a to vôbec teda da..
chcel by soms a teda ešte aspon spytať.. nemaš nahodou aj slovnik pre Nokiu 5800? anglicko-slovensky /slovensko-anglicky prostrednictvom toho zakladneho slovnika a nokiackej stranky neviem do toho slovnika pridať slovenčinu, neviem čis a to vôbec teda da..