Nokia 6131

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
qwerty-xyz

Nokia 6131

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

admini a moderatori nemazte to ani nepremenuvajte,chcem sa tu na nieco spytat,dost je to dolezite,
vsimol som si ze tato nokia prehrava video vo formate mpeg4
ale neviem jeho zakl...vlastnosti...to zn...ze ked mozte napiste mi vlastnosti pre toto video pre tento mobil
presne
rozlisenie videa
pocet snimkov za sekundu
bitrate
max a min bitrate
zvuk
kolko hz
a bitrate pre zvuk
proste vsetko co sa da.....diky moc
:wink:
sundevil
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sundevil »

hladaj na nete whitepaper k tomuto telefonu, ten obsahuje presnu specifikaciu vsetkych sucasti
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Nechcem zakladat novu temu, tak svoju otazku hodim sem:
Mate/mali ste tento mobil? Ako je to so stabilitou FW, nerobi problemy pri prehravani skonvertovanych videi z PC, kolko vydrzi baterka(pri prehravani videa), nevrzga? Proste prakticke skusenosti, ci vydrzi nejaky ten pad a tak :)
Chcem ho hlavne na tie videa, na hudbu mam mp3 prehravac s ktorym som plne spokojny.
//recenzie na mobilmania.cz sa znacne rozchadzaju tak neviem co si mam o nom mysliet :?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

GothaR napísal:Nechcem zakladat novu temu, tak svoju otazku hodim sem:
Mate/mali ste tento mobil? Ako je to so stabilitou FW, nerobi problemy pri prehravani skonvertovanych videi z PC, kolko vydrzi baterka(pri prehravani videa), nevrzga? Proste prakticke skusenosti, ci vydrzi nejaky ten pad a tak :)
Chcem ho hlavne na tie videa, na hudbu mam mp3 prehravac s ktorym som plne spokojny.
//recenzie na mobilmania.cz sa znacne rozchadzaju tak neviem co si mam o nom mysliet :?
sory za OT

ako moze baterka vrzgat
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Filipito napísal:sory za OT

ako moze baterka vrzgat
Ak si vsimnes, tak tam su ciarky a za kazdou ciarkou je urcity problem, ktory sa netyka iba baterky. To vrzganie bolo myslene na hlavny klb. Ale ako pozeram, tak to nie je velmi rozsireny telefon, asi to budem musiet risknut :)
//dik mike146, to som potreboval vediet
mike146
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mike146 »

Ahoj mam tento mobil uz skoro pol roka a zatial som s nim nemal vaznejsi problem, FW bezi v pohode a svizne mam v nom gigovu pamätovu kartu tak som skusal aj tie vydea, tam som narazil na jeden problem a to taky ze niektore videa stiahnute z netu idu len do 23 min potom sa vypne zvuk asi nejaka chyba FW neviem skusal som to aj prepackovat ale nejdu :( ale väcsina ide a este sem tam vypadava horny displey(z nicoho nic sa vypne potom musim restartnut fon aby sa znova zapol) ale to bude asi chyba HW bo ho mam zo zalozne na hudbu velmi neni ma slaby MP3 prehravac nema zoznam skladieb atd. a hry idu do 1MB väcsie do nho nedostanete inac hry idu v pohode v rozliseni 240x320 a z fotaku lezu celkom pekne fotky daju sa dat aj vyvolat a kvalita je celkom good akurat tak v tme su trosku zrnite a baterka vydrzi tak tri styri dni v pohottovostnom rezime a pri prehravani filmu je to trosku slabsie vydrzi len na jeden film cize okolo 2 hod prehravania no neni to iste ta moja moze byt uz starsia takze si par min pripocitajte tak to by bolo vsetko kebyze mate nejake otazky napiste rad odpisem :)
P.S. kryt nevrzga otvaraci mechanizmus vyzera dost spolahlivo a este som s nim nemal problem
Napísať odpoveď