Nokia 6280

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Silmer
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Nokia 6280

Príspevok od používateľa Silmer »

kedze v inej teme na mna nikto nereagoval, postnem to sem, snad sa sem pozera viac ludi :)
potreboval by som poradit, chcemsi kupit telefon 6280 ..., neviete aka je jeho normalna cena? trhova..
a mozno si ho kupim z bazaru, a ci sa mi to vyplati, proste by som rad vedel cenu za aku sa ho oplati kupit teraz aby ma neo*ebali
alebo proste keby ste ho predavali, tak ze za aku cenu
Bobr
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Nokia 6280

Príspevok od používateľa Bobr »

Silmer napísal:kedze v inej teme na mna nikto nereagoval, postnem to sem, snad sa sem pozera viac ludi :)
potreboval by som poradit, chcemsi kupit telefon 6280 ..., neviete aka je jeho normalna cena? trhova..
a mozno si ho kupim z bazaru, a ci sa mi to vyplati, proste by som rad vedel cenu za aku sa ho oplati kupit teraz aby ma neo*ebali
alebo proste keby ste ho predavali, tak ze za aku cenu
pozri si ceny v bazaroch pripadne na nete a odrataj si od toho tak 500 sk a mas relaticne dobru predstavu kolko moze stat mobil:) aj ked osobne by som to nekupoval radsej nieco novsie za 1,- sk pokial nechces teda vela investovat :)
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

ja som pred tyzdnom predal spoluziakovy 1,5 roka pouzivanu 6280 (neblokovana, trosku zosuchane tlacidla, iba so zakladnou pamatouvou kartou - 64MB + handsfree + nabka) za 2000 SK
Napísať odpoveď