nokia 6300
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
nokia 6300
co na nu hovorite? nejake osobne skusenosti? podla recenzii som cital ze vcelku v pohode...
bo idem menit N6280, najprv som chcel N6131, ale zdala sa mi byt dost draha, tak ze zoberem Samsung e250, ale zas ten VGA fotak,...
chcem phone na telefonovanie, smskovanie,.. sem tam prilezitostne foto,... aaa cem aby to aj konstrukcne nebola nejaka hrkalka, cem aby bol lahky, ale zaroven pevny,.. ta 6280 co mam teraz je tazka jak fras a rozhejgana,..
takze ci niekto uz drzal tu 6300, nejake dojmy, co sa vam pacilo, nepacilo,..
bo idem menit N6280, najprv som chcel N6131, ale zdala sa mi byt dost draha, tak ze zoberem Samsung e250, ale zas ten VGA fotak,...
chcem phone na telefonovanie, smskovanie,.. sem tam prilezitostne foto,... aaa cem aby to aj konstrukcne nebola nejaka hrkalka, cem aby bol lahky, ale zaroven pevny,.. ta 6280 co mam teraz je tazka jak fras a rozhejgana,..
takze ci niekto uz drzal tu 6300, nejake dojmy, co sa vam pacilo, nepacilo,..
-
olusko
Medium Expert
no ja mam 6300 asi 2 dni a mozem povedat,ze je to uplna zverina,uz len kvoli tomu ze ma miniusb konektor a 2.5 jack na sluchadla,s redukciou mam ne nej koss porta pro a mozem povedat,ze som ostal dost v <> z toho ako to hra
),mozem vrelo odporucit
je mala,dobre sa drzi v ruke a to nemam male lopaty
,hned som si ju zamiloval,este keby mala symbian,tak ju nedam za nic
Inak tez zom kcel vlemi 6131,ale akonahle prisla 6300 do tmobile,nevahal som
samsung e250 je strasna <>vina,to by som nedal ani svojmu uhlavnemu nepriatelovi
takze asi tak NOKIA 6300 RULEEEEZZZ
samsung e250 je strasna <>vina,to by som nedal ani svojmu uhlavnemu nepriatelovi
-
Traktorista
Guru
pocuj a je tam t-mobilom modifikovane menu? vies, take to ruzove,... bo som pocul ze pri akciovych 6300 to tam davaju,.. a ze ci sa to da nejako jednoducho odstranit/zmenit,.. bo je to dost hnusne,..olusko napísal:no ja mam 6300 asi 2 dni a mozem povedat,ze je to uplna zverina,uz len kvoli tomu ze ma miniusb konektor a 2.5 jack na sluchadla,s redukciou mam ne nej koss porta pro a mozem povedat,ze som ostal dost v <> z toho ako to hra),mozem vrelo odporucit
je mala,dobre sa drzi v ruke a to nemam male lopaty
,hned som si ju zamiloval,este keby mala symbian,tak ju nedam za nic
-
olusko
Medium Expert
ee,neni ruzove a preca mas mrte tem ktore ti to zmenia,len ma sere, ze sa s menu pohrali tak,ze odstranili PTT(push-to-talk) a miesto toho tam mrdlo w&w(web&walk),wpodstate operu mini brandovanu t-mobilom,ale inak vsetko f pohoTraktorista napísal:pocuj a je tam t-mobilom modifikovane menu? vies, take to ruzove,... bo som pocul ze pri akciovych 6300 to tam davaju,.. a ze ci sa to da nejako jednoducho odstranit/zmenit,.. bo je to dost hnusne,..
-
Traktorista
Guru
jaj, to je pohode,... mna PTT na 6280 aj tak vzdy sralo, bo som furt stlacal to tlacitko nechtiac,... a vobec to nevyuzivam,.. ale ani W&W nebudem vyuzivat,.. ax jaj, pohoda,..olusko napísal:ee,neni ruzove a preca mas mrte tem ktore ti to zmenia,len ma sere, ze sa s menu pohrali tak,ze odstranili PTT(push-to-talk) a miesto toho tam mrdlo w&w(web&walk),wpodstate operu mini brandovanu t-mobilom,ale inak vsetko f poho
Re: nokia 6300
Pozeral si tam uz aj nejake filmy??? Zatial co som si stiahol tak zvuk tam isiel popredu bojim sa ze je chyba v telefone. Inak ma krasny displej ten mobil je lahky pevny:) Pocuvaj to si musel pouzit nejaku redukciu na to co to moze stat?olusko napísal:o ja mam 6300 asi 2 dni a mozem povedat,ze je to uplna zverina,uz len kvoli tomu ze ma miniusb konektor a 2.5 jack na sluchadla,s redukciou mam ne nej koss porta pro a mozem povedat,ze som ostal dost v <> z toho ako to hra Smile),mozem vrelo odporucit Cool je mala,dobre sa drzi v ruke a to nemam male lopaty Laughing ,hned som si ju zamiloval,este keby mala symbian,tak ju nedam za nic
-
Knjaz Varggoth
Medium Expert
ma super display, celkom dobre aj na mp3 atd... prehra aj flash do velkosti kolo 1MB , niekedy seka video ked je vacsie najme pri pretacani sa s tym natrapite. fotak je fajn ale iba za podmienok ze mate denne svetlo a polozite mobil a date samospust pretoze tam asi nieje ani naznak stabilizatoru obrazu takze co i len o milimeter pohnete rukou pri foteni uz to rozmazane... no aj blesk by sa zisiel:) a keby dali do toho mobilu symbian tak je to pecka:) hmm co este by som povedal...niekedy ma problemi s ramkou, najma pri narocnejsich java aplikaciach...ale inak v pohode...a este mi vadi ze ked niekto vam vola tak prvych niekolko sekund ide zvonenie potichsie a az potom sa upravi do hlastiosti aku mate nastavenu...asi sa to neda niak nastavit...ale inak v pohode mobil, kovovy kryt. ale dysplaj aj zadna cierna cast sa neuveritelne rychlo zacapka:) no to by bolo tak vsetko:)...v baleni su aj stereo headset a karta 128 mb...cize nic moc...a ani tie sluchatka niesu bohvieake ale da sa:)