Nokia e51 zaoxidovana klavesnica

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
M&M
Light Professional
Light Professional

Nokia e51 zaoxidovana klavesnica

Príspevok od používateľa M&M »

Zdravim,
Na mojej nokii e51 sa mi pravdebonobne zaoxidovala klavesnica. Nereaguje mi ani jedno tlacitko. Niekedy sa stlacaju zas vsetky naraz a telefon si robi co chce. Chcel by som sa spytat, ako to precistit. Telefon som mal rozobraty a to co je pod klavesnicou (taka folia, ktora je z jednej strany biela a z druhej zlata. Asi sa to vola klavesovy flex). Pod klavesovym flexom som to želiezko prečistil alpou. Vsetko som poskladal, ako bolo a tlacitka fungovali mozno tak 15 minut. Po 15 minutach zase prestali reagovat. Tak sa chcem spytat, ci som cistil spravne a ci netrebalo na tom klavesovom flexe oddelit tu bielu foliu od tej zlatej a precistit to medzi tym. Vobec sa v tom nevyznam. Prosim o rady. K :plus: je istá ;)
110mat110
Light Professional
Light Professional

Re: Nokia e51 zaoxidovana klavesnica

Príspevok od používateľa 110mat110 »

Neskusal si ju resetovat? Ak tlacitko ide fyzicky stlacit a haluzi si to kedy chce nezda sa mi, zeby bol problem v tom.
Zmokol ti? Vsetko ostatne ide ako ma?
M&M
Light Professional
Light Professional

Re: Nokia e51 zaoxidovana klavesnica

Príspevok od používateľa M&M »

Vo stvrtok som isiel vecer domov a trochu prsalo. Isiel som na bicykli a tak mobil v prednom vrecku mohol trocha zmoknut (fatk minimalne) Tlacitko na vypinanie ide v pohode.
Napísať odpoveď