Podla mna je 320 x 240 uz celkom pekne rozlisenie. Sam vlastnim mobil s takym rozlisenim a zatial sa nestazujem. Daju sa na tom v pohode pozerat aj filmy s titutlkami, aj ked uznavam ze 640 x 480 by bolo uz o inom ale na to si este musime chvilu pockat
Emkej napísal:ja nehovorim ze sony ericsson je lepsi ale ze ma rovnaky fotak ako nokia jasne ze nokia je lepsia sak ma ovela viac funkcii a este aj gps aj video ma perfektne ale fotak maju rovnaky
Nemyslim ze by mali rovnake fotaky. Rozdiel je nielen v Mpx. N95 ma 5 Mpx, SE "len" 3.
Len tak pre zaujimavost si pozri TOTO.
verreaux napísal:Podla mna je 320 x 240 uz celkom pekne rozlisenie. Sam vlastnim mobil s takym rozlisenim a zatial sa nestazujem. Daju sa na tom v pohode pozerat aj filmy s titutlkami, aj ked uznavam ze 640 x 480 by bolo uz o inom ale na to si este musime chvilu pockat
a na akom ze mobile pozeras tie filmy ja mam 6233 a ked si prerobim nejaky film do mojho formatu tak to vzdy seka
vsetkym by som odporucal precitat si recenziu na http://www.mobilmania.cz pripadne v casaku mobility. mate tam jasne napisane, ze konstrukcia je na hovno a 5mpx fotak je len reklamny tahak, fotky spravis lepsie s nejakym 3mpx olympusom. tu nejde o mpx a objektiv carl zeiss, tu ide o to digitalne, co ten mobil nema. a zase vyvalit tolko penazi za mobil, ked za to mozem mat dobry notas alebo mobil a pda s windowsom sa mi nezda byt najmudrejsie. wifi je pouzitelne len ked mas free siet, o nejakych nastaveniach sa neda velmi uvazovat. ked wifi v mobile, tak to skor pda s windows mobile. moj osobny nazor
jednoducho zbytocnost radsej kvalitne PDA ktore moze sluzit tiez ako mobil za 15k a potom kvalitny fotak s kvalitnou optikou a aspon 10x zoomom za 10 a mate to