pethosk napísal:ja zastavam taky nazor, NECH SI NOSI KTO CHCE CO CHCE, ostatnym je do toho ho*no, hlavne ze sa to paci tebe a je ti v tom dobre...
Da sa to tak povedat,ale ket pride za tebou vodca mestskych neonacistov..A povie ti-pokial sa nezacnete obliekat ako ludia bude velka bitka..U nas je ich asi 30 a vacsinou nabuchany...Tak bolo by to dobre,ale vydis aky su na svete ludia..
K teme:kupil by som si ho ale nenosil stale iba sometimes...
ZitePunkom napísal:Da sa to tak povedat,ale ket pride za tebou vodca mestskych neonacistov..A povie ti-pokial sa nezacnete obliekat ako ludia bude velka bitka..U nas je ich asi 30 a vacsinou nabuchany...Tak bolo by to dobre,ale vydis aky su na svete ludia..
K teme:kupil by som si ho ale nenosil stale iba sometimes...
cakal som nejaku taku odpoved, tiez nenavidim ten fasisticky dobytok, to je to jedine co vela ludi obmedzuje... a to je skoda
to triko by som kludne nosil, je jasne ze by som ho striedal, ale good by boli aj nalepky nieco ako antifico a podobne
pethosk napísal:cakal som nejaku taku odpoved, tiez nenavidim ten fasisticky dobytok, to je to jedine co vela ludi obmedzuje... a to je skoda
to triko by som kludne nosil, je jasne ze by som ho striedal, ale good by boli aj nalepky nieco ako antifico a podobne
na to sa tiez chystam este chcem si urobit tricko Peace & love a toho Fica
sarner napísal:Toto tricko NIE! Ale keby tam namiesto Busha bol Fico tak si ho hned kupim a nosim celucicky den ...
presne, Bush s nami nic nema, je to len moda na neho nadavat, ale Fico priamo ovplyvnuje nase zivoty. Ani Fica by som na seba asi nedal, mozno v tej stylizacii ako bol navrh ODM, nie v takejto. Busha mozem kaslat.