Nosite sirokeee gate ??? Siroke trickaaaa ???
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
2eritrocit: Velke jazyky v topankach nemaju nic s HH, ale so SK8
a ja zas nemam rad obtiahnute rifle ale ako vo vsetkom mam rad strednu cestu taze tak....nepotrebujem to aby ked sa otocim tak nohavica pride o pol hodinu
a trika mam rad volne co neznamena ze to musi byt hiphoperska znacka 72 verdanou krizom napisane 50CENT a pod.
Skratka co sa mi lubi nosim co ne nenosim....ale radsej vacsie ako mensie
a ja zas nemam rad obtiahnute rifle ale ako vo vsetkom mam rad strednu cestu taze tak....nepotrebujem to aby ked sa otocim tak nohavica pride o pol hodinu
a trika mam rad volne co neznamena ze to musi byt hiphoperska znacka 72 verdanou krizom napisane 50CENT a pod.
Skratka co sa mi lubi nosim co ne nenosim....ale radsej vacsie ako mensie
-
dudinko
Light Professional
Hmm, zaujimave. "Nasa kultura" co to presnejsie znamena ta vasa kultura? Ako sa spravate, co robievate. Prosim o vysvetlenieExplo!D napísal:ja nosim prevazne LEN siroke tricka a gate? mam troje rifly a jedny takpovedia kapsace ktore su jak taks o kapanek sirsie
2 schwe3k jj ale musis to pochopit, je to ich(nasa) kultura, keby si sa pred tich ludi postavil s mrkvacmi a svetrom od babicky, tiez by ti asi nepovedali nic pekneho
On Topic: Toto neznesiem, ked vidim takych chlapcov tak mi je na grc. Vyzera to ako keby mali gule az niekde po kolena. Preferujem sportovo-elegantny styl obliekania.
-
Explo!D
Darca
no hip-hop jako taky je kultura. a co robievame? rano vstaneme, vycistime si zuby, ideme do skoly,spimedudinko napísal:Hmm, zaujimave. "Nasa kultura" co to presnejsie znamena ta vasa kultura? Ako sa spravate, co robievate. Prosim o vysvetlenieInac svetre od babicky su teraz in
On Topic: Toto neznesiem, ked vidim takych chlapcov tak mi je na grc. Vyzera to ako keby mali gule az niekde po kolena. Preferujem sportovo-elegantny styl obliekania.
-
Lord PROXI
King
-
pinacolada
Guru wannabe
tak ako mna tiez naplo ale kvoli vykladaciemu strojcekuLord_3D napísal:tak toto to presne vystihuje. Z takýchto ľudi a oblečenia ma tiez napina
...ale ne, tak ale henti petrzalski chlapci sa nevedia obliect abo co??
ved hip-hopove znacky vyrabaju podla mna pekne, kvalitne a luxusne oblecenie, taze nechapem kde vykopala H16 hentake hadry. Asi by len chceli byt tazky raperi ale zatial su len "PSEUDORAPERI" (especially ten v strede
-
dudinko
Light Professional
Ten v strede ten je najlepsi. OMG, ale ved my tomu nerozumieme lebo to je "cool".dawo napísal:tak ako mna tiez naplo ale kvoli vykladaciemu strojcekua hentie nuly tomu este pomohli
![]()
![]()
...ale ne, tak ale henti petrzalski chlapci sa nevedia obliect abo co??
ved hip-hopove znacky vyrabaju podla mna pekne, kvalitne a luxusne oblecenie, taze nechapem kde vykopala H16 hentake hadry. Asi by len chceli byt tazky raperi ale zatial su len "PSEUDORAPERI" (especially ten v strede)
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... prosim Ta ty co nam tu hulakas vsade kraviny do hlavy ? ... radej sa nauc pisat a potom nas presviedcaj o ze o tom nieco viesmozog12 napísal:to ani ne... treba rifliky tesnejsie, koselu nejaku znackovu, gel, trocha parfemu (muzskeho!![]()
ne jak zena!) retiazky a ide sa von... a take tie kozusinove topanky... to je zimny hit roka! ja o tom nieco viem, verte my