notebook a wifi

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Marosc
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

notebook a wifi

Príspevok od používateľa Marosc »

Ahojte, mám notebook Asus N50V series. Mám problém s wifi. Keď som doma tak sa mi dá normálne pripojiť na wifi. Problém je však keď som na internáte, vtedy sa pripojí ale iba lokálne a nemám prístup na internet. Ostatným internet ide. Čím to môže byť?
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Mas nastavene aby si bral DHCP, DNS automaticky ?? (pozri sa do centrum sieti a vyber kartu a daj vlastnosti, nasledne nastav TCP/IP na automatic ) rozsah IP adresy ma provider na "nekonecno" ?? pripajas sa cez soft alebo len windows ??

:)
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Nemas na internáte mac filter od providera a tým pádom nepôjde tvoj nb ked ze jeho mac nieje zapisana u nich ?
pilsner99
Novice
Novice

Príspevok od používateľa pilsner99 »

mam podobny problem....počitač(XP) je pripojeny na modem a pokušam sa chytit wifičkom notebook(vista)...všetko ide a j mi ukazuje že intenzita signalu je vyborna ale nadtym píše že" Pristup Iba lokálne "....neviem čo s tym mam robiť...ak som dal diagnostikovať chybu tak to ma niečo z DNS..lenže ja netušim ako to mam mať nastavene

nevie niekto poradiť ? :roll:
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Si pisal ze si pripojeni cez modem, pouzivas net od T-Comu ?? mas nastavene na routru open DNS ?? skus sa este raz pripojit cez vistu na tu siet ako "neznamu". (vymaz nastavenia ktore mas teraz).
Marosc
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marosc »

Nastavil som všetko tak ako ste mi napísali a stále to nejde. Je stále pripojené iba lokálne. A ten mac filter od providera nemáme takže by to malo ísť. A pripájam sa cez windows. Neviete čo s tým môže byť?
Napísať odpoveď