Notebook ACER

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

inak neviem v jakom meste byvas ale v prahe a brne maju pobocku tak ak si niekde z tamad tak si mal ist rovno ten notebook im obuchat o hlavu nech ti daju novy :wink:

minuly tyzden som dostal do ruky Acer s odpalenou sietovkou no nevedel som jak ho opravit tak to smerovalo do reklamacie...
Intri
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Intri »

Jsem z Ostravy, ale pobočku tam má taky. Ono mi šlo o to, že jsem v té prodejně měl toho známého a držel jsem si dobrou vůli celou dobu ( no jo, moje vlastní trpělivost se mi vymstila ) - až do doby, než chtěli doplatek za slabší a levnější model. Ten doplatek už na mě byl moc, tak jsem sepsal, co jsem sepsal.

Ale osobně si myslím, že i kdybych to zanesl do pobočky, řeknou mi totéž, co v prodejně - že to pošlou do servisu a uvidí se. A tam už by se k tomu dostali stejní debilové tak i tak.
Sheep
Addict
Addict

Intri napísal:Jsem z Ostravy, ale pobočku tam má taky. Ono mi šlo o to, že jsem v té prodejně měl toho známého a držel jsem si dobrou vůli celou dobu ( no jo, moje vlastní trpělivost se mi vymstila ) - až do doby, než chtěli doplatek za slabší a levnější model. Ten doplatek už na mě byl moc, tak jsem sepsal, co jsem sepsal.

Ale osobně si myslím, že i kdybych to zanesl do pobočky, řeknou mi totéž, co v prodejně - že to pošlou do servisu a uvidí se. A tam už by se k tomu dostali stejní debilové tak i tak.
no a ta pobocka nerobi servis?myslim ze ju tam nemaju len tak nahodou
Intri
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

To vypadalo příliš malé na to, aby tam prováděli servis... On to je jen takový malý obchůdek jako jeden mezi mnoha dalšími dalšími, skoro takový butik. Tam bych spíš řekl, že prodávají pár vybraných kousků Aceru, berou objednávky na ty ostatní a vyřizují reklamace posíláním do Brna. Víc bych od toho nečekal.
Sheep
Addict
Addict

Intri napísal:To vypadalo příliš malé na to, aby tam prováděli servis... On to je jen takový malý obchůdek jako jeden mezi mnoha dalšími dalšími, skoro takový butik. Tam bych spíš řekl, že prodávají pár vybraných kousků Aceru, berou objednávky na ty ostatní a vyřizují reklamace posíláním do Brna. Víc bych od toho nečekal.
aha tak take tu my nemame :)

neviem akoze ked ja budem kupovat book tak sa radsej aceru vyhnem a ostanem len pri monitoroch :D
akurat neviem ci sa da vobec zohat book co ma displej 4:3 :?
Intri
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Mám dojem, že ještě jo. Snad HPčko má v nabídce nějaký. Ale musíš se mrknout.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Kup si widescreen. Nema zmysle uz kupovat 4:3. Ja mam doma HPcko s 4:3. Je dobre a dlho som nechcel ani pocut o widescreene, ale odkedy mam LCD panel widescreen a dalsi laptop ASUS s widescreen, nemenil by som za nic.
Intri
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Souhlasím, ale na druhou stranu pro kancelář a dokumenty má 4:3 pořád smysl. Přece jenom máš ten displej o kus vyšší.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Aby som bol uprimny, relativne vela pracujem s Wordom, ci Excelom. Je to cisto len o zvyku.
Intri
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Jo, to nepochybně, ale přece jenom to mě osobně přijde míň pohodlné. Ale pokud jde o to, taky můj další LCD panel bude už širokoúhlý.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ja pevne verim, ze sa zase rozhodnes pre Acer. :hehe:

Trosicku ironie nikomu neuskodi, no nie? :)
Intri
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Od Aceru mám ještě jedno LCD ( tatíkovo, moje je od LG ) a pořád slouží dobře. Sice, když je připojené a náhle se odpojí kabel, není schopné už znovu zobrazit obraz, dokud se nerestartuje PC ( nevím, jestli problém v PC nebo v monitoru, ale tipl bych to na ten monitor, protože PC se už i měnilo a můj monitor to nedělá ), ale jinak slouží dobře.
Sheep
Addict
Addict

p4ra napísal:Kup si widescreen. Nema zmysle uz kupovat 4:3. Ja mam doma HPcko s 4:3. Je dobre a dlho som nechcel ani pocut o widescreene, ale odkedy mam LCD panel widescreen a dalsi laptop ASUS s widescreen, nemenil by som za nic.
p4ra z wide monitora pre PC lezu celkom slusne obrazky ale na notebooku mam pocit ze to robi splosteny obraz, preto chcem 4:3 aj doma mam 2 monitory 4:3 pricom som mohol mat widescreeny
Intri napísal:Od Aceru mám ještě jedno LCD ( tatíkovo, moje je od LG ) a pořád slouží dobře. Sice, když je připojené a náhle se odpojí kabel, není schopné už znovu zobrazit obraz, dokud se nerestartuje PC ( nevím, jestli problém v PC nebo v monitoru, ale tipl bych to na ten monitor, protože PC se už i měnilo a můj monitor to nedělá ), ale jinak slouží dobře.
co to je za model? niektore kusky normalne funguju, ale v jednej veci su divne

a ked uz pri tych aceroch sme, tak kamos ma 17tku, normalne ide vsetko len sa pri kazdej zmene rozlisenia zacne nastavovat, neni to nijak neziaduce ale myslel som si ze ho nuti graficka karta aby sa nastavoval ale s inym monitorom(nie acer)to nerobi :?:
Intri
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

no, pokud ten požadavek zakládáš na vlastních zkušenostech, pak určitě dej spíš na sebe, než na nás. My tvé požadavky určitě nemůžeme pochopit tak dobře, jako ty sám.
Sheep
Addict
Addict

Intri napísal:no, pokud ten požadavek zakládáš na vlastních zkušenostech, pak určitě dej spíš na sebe, než na nás. My tvé požadavky určitě nemůžeme pochopit tak dobře, jako ty sám.
no neviem ako ini ale mne sa to tak zda...a dost divne sa mi na taky displej pozera...

//este mi odpovedz na druhu cast prispevku lebo si ma akosi predbehol :)
Intri
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

:-) Model to je A1722. Už se asi taky nebude vyrábět, taky už má svůj věk. Jinak to nastavování bych tipl na vlastnost toho monitoru, že se okamžitě po změně rozlišení vykalibruje. Vím, že u mnoha CRT je zapotřebí po změně rozlišení nebo obnovovací frekvence ručně upravit velikost obrazu, aby byla využita celá zobrazovací plocha. U LCD jsem se s tím ještě nesetkal.
Sheep
Addict
Addict

Intri napísal::-) Model to je A1722. Už se asi taky nebude vyrábět, taky už má svůj věk. Jinak to nastavování bych tipl na vlastnost toho monitoru, že se okamžitě po změně rozlišení vykalibruje. Vím, že u mnoha CRT je zapotřebí po změně rozlišení nebo obnovovací frekvence ručně upravit velikost obrazu, aby byla využita celá zobrazovací plocha. U LCD jsem se s tím ještě nesetkal.
no pravdaze CRT monitor nema autokonfig :D , inak je to asi ozaj divny kus potom pretoze nejaky iny Acer co som videl to nerobil...

ten tvoj monitor som naposledy pred 3mi rokmi videl v predaji, ale myslim ze to vekom nebude kedze LCD monitor az na podsvietenie je nesmrtelne zariadenie(nemyslim to doslovne). :wink:
Intri
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

3 roky? Tak dlouho ho určitě nemáme, před 3 lety se kupovalo moje LG, tehdy za 13 tisíc ( 17" ) Kč.:-) Jinak CRT by se dalo taky považovat za nesmrtelné, až na tu barevnou masku ( teď nevím, z čeho je, jestli z fluoru nebo z čeho, co na ni dopadají elektrony a ono z tohoje světlýko a RTG :-) ).;-)
Sheep
Addict
Addict

Intri napísal:3 roky? Tak dlouho ho určitě nemáme, před 3 lety se kupovalo moje LG, tehdy za 13 tisíc ( 17" ) Kč.:-) Jinak CRT by se dalo taky považovat za nesmrtelné, až na tu barevnou masku ( teď nevím, z čeho je, jestli z fluoru nebo z čeho, co na ni dopadají elektrony a ono z tohoje světlýko a RTG :-) ).;-)
no hovori sa tomu luminofor alebo florescencna vrstva, vekom sa tato mechanicky opotrebuva kedze obrazovka je velka elektronka
a maska je este pred nim a centruje luce tak aby monitor spravne zobrazoval farby...
ano mas pravdu, mal som 10 rokov 1 monitor a predal som ho koli prechodu na LCD :D avsak obraz mal stale dobry a myslim ze novemu majitelovi dalej dobre sluzi...

btw: robil to ten monitor od zaciatku ci nejako casom sa to zacalo diat?

inak 13 tisic dat za LG no dost riadna palka :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Len tak nahodou nemylite si 4:3 s 5:4? Pretoze vela LCD s rozlisenim 4:3 som teda nevidel, mozno tak par rokov dozadu, ale to su skoro historicke kusky.
Napísať odpoveď