Notebook ASUS M51TR
-
--==[Lu-Boss]==--
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Notebook ASUS M51TR
V Ageme som nasiel celkom dobry notebook ktory ma zaujal parametrami ... Zaujima ma hlavne ta grafia ATI Radeon HD3470 256MB ze ake ma vysledky v 3D marku... viem ze to nebude ako na stolnom PC ale hladam taky notebook v takejto cenovej relacii na ktorom by mi isli napr zahrat hry Grid, Cod4 a pod... Povodne som bol rozhodnuty len na MSI ale tam ma mrzia tie leskle displeje. Ma uz niekto tento notebook a s nim aj nejake skusenosti popripade skusenosti s tou grafikou? Dakujem
-
Suffel
Guru
takze ja s tim bookom mam skusenosti ma ho kamos a povedal ze zanic by ho nevimenil a vobec nebanuje ze ho kupil.. pracoval som na nom takze viem co je to zac myslim ze zatie peniaze nic lepsie nekupis.. aa myslim ze ma vsetko co by book mal mat a hlavne ta ramka a grafika tak to je uplne super.. a inak radsej by som bral tento ma lepsiu grafiku a aj kamos ho ma: http://www.alza.sk/asus-m51ta-as028c-d99102.htm
-
--==[Lu-Boss]==--
Medium Expert
j je to dost ale podla alzy by som sa neriadil je predražena kupis ho aj za 24800 a to už je lepsia cena (samozrejme aj lacnejsie bavime sa o e-shopoch ne aby tu niekto pisal ze z velkoskladu to zobere za tolko a tolko )... a ten spominany book hore radim prave kamošovi tiež si myslym že je to velmi dobre riesenie notbooku v cene okolo 20K (cca.21500sk stoji) ale mna by zaujímalo ci je ktomu aj taška a myš lebo niekde pisu hej nekde ne