záleží od toho či to chceš nosiť alebo mať doma na stole , 17" je strašná potvora na prenášanie , už 15" je veľký na nosenie . Keď to chceš na doma tak si kúp stolný PC za tú cenu si poskladáš taký že budeš mať na hodne dlhu dobu pokoj ...
HP mali veeeeeelmi dlhu dobu problem s chladenim , stavalo sa takmer pravidelne ze sa vypiekla grafika , teda skrehol teplom cin a prestalo to fungovat , neveril by som HPcku uz len z toho dovodu ze nevie vyrobit ani tlaciaren poriadnu.U mna nic s logom HP do domu nesmie . Takisto ako ACER , nepaci sa mi konstrukcne , tie pany su jak z masla, cele je to jak z masla , poriadnu konstrukciu a ucinne chladenie nenahradi ani najlepsi procesor na svete...
Dell , mam monitor, robil som s notebookmi , nemam namietky , za vsetko hovori Alienware ktore vyraba dell a je to nekompromisna kvalita a 3 roky next day zaruka
Lenovo thinkpad vyssej serie je tazky profik , vynikajuce mechanicke spracovanie , vynikajuca klavesnica a ten touchpad je jedna basen , strasna nevyhoda - vymenene FN a CTRL na lavej strane klavesnice , tazko sa na to zvyka a vazi strosku viac ako je zdrave prave koli spracovaniu , hlavne ma premakane panty , da sa na ne spolahnut a je velmi mala sanca ze ich zlomis , dost casto sa jedna o zliatiny horciku a magnezia , vlastne dost casto su z tejto zliatiny hlavne casti tela
a teraz do mna, hovorte si co chcete , ja som si svoje povedal