notebook - graficka karta

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

notebook - graficka karta

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

no kupil som si teraz celkom slušne "nadupany" notebook ako sa hovori... RAM a procesor je v pohode... rozhodol som sa zahrať si nejake tie novšie hry ako Left 4 Dead alebo Bishock... a chcel by som, aby sa to dalo hrať bez trhania, sekania atd... :D problem je teda grafika... v notebooku je akasi mobile intel express graficka karta alebo čo a piše sa pri nej len 384MB a nič viac neviem najsť... :) Taky painkiller mi šlape jedna radosť, ale tie novšie hry už grafika nezvlada... preto sa chcem spytať... zda sa mi smiešne kupovať novy notebook kvôli grafike teraz... ale tie hry by som si rad zahral :) je nejaka možnosť? niečo ako externa grafika?? alebo vymena grafiky v notebooku? :? ohladom notebookov sa neorientujem prepačte...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

v prvom rade skus napisat co mas zac, ale dve veci su iste - mas integrovanu grafarnu a s tym si teda nezahras a ten book nie je az tak nadupany ako si si myslel... :? externa grafika sa da dokupit k Fujitsu Siemens a stoji pomaly tolko co novy book, vymena grafiky v booku je teoreticky mozna, ale nedoplatis sa a kym to rozbehas tak sa obesis. nie je an to dimenzovane chladenie... patalie
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Jedinym riesenim je toto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=57309
Bavili sme sa tu o tom niekde, ale teraz to neviem najst. Navyse prenosove rychlosti stacia na vyuzitie karty na urovni GeForce 8600 GT.
///tu je to: http://www.hojko.com/do-notebooku-ktory ... 00558.html
Zamknuté