notebook HDD do pc
-
Ch.Daniels
Medium Expert
notebook HDD do pc
ahojte.
len sa chcem informovať.
odišiel mi notebook a len ma tak napadlo či by sa dal jeho pevny disk pouziť do stoloveho pc. nenastanu nejake problemy ak ho zapojim? a da sa to tam vlastne zapojiť?
jedna sa o tento hdd :
len sa chcem informovať.
odišiel mi notebook a len ma tak napadlo či by sa dal jeho pevny disk pouziť do stoloveho pc. nenastanu nejake problemy ak ho zapojim? a da sa to tam vlastne zapojiť?
jedna sa o tento hdd :
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: notebook HDD do pc
Zapojenie rovnaké ako pri 3.5" diskoch. Nič sa nestane.
-
Ch.Daniels
Medium Expert
takže som ho zapojil, ale nechce mi nahodiť system, zamrzne to vzdy ked sa zobrazi nazov Starting Windows ešte pred spustenim windowsu, nevieš kde može byt chyba?
snad som to zapojil spravne, kabel zo zdroju na prvom obrazku som zapojil do hdd a žlty kabel s hdd do zakladnej dosky do slotu Sata.
snad som to zapojil spravne, kabel zo zdroju na prvom obrazku som zapojil do hdd a žlty kabel s hdd do zakladnej dosky do slotu Sata.
-
Thommas
Addict
Z toho disku ti ani nenabehne systém, ak si h mal nainštalovaný na notebooku. K tomu potrebuješ preinštalovať Win. Ak si mal predtým v PC iný HDD a na tom systém, tak v BIOSe musíš prehodiť bootovanie na originálny disk.
-
Ch.Daniels
Medium Expert
som uplny laik, tak sa budem teda pytať.
mam v pc pevny disk na ktorom je windows, ja len potrebujem pripojit ten hdd s notebooku aby sa mi zobrazoval vo windowse v pc a aby som vlastne ziskal dalsi ulozny priestor na data.
neviem či som to napisal dost pochopitelne, ak nie tak sorry, ale hadam ma chapeš.
takže čo urobit v tomto pripade?
mam v pc pevny disk na ktorom je windows, ja len potrebujem pripojit ten hdd s notebooku aby sa mi zobrazoval vo windowse v pc a aby som vlastne ziskal dalsi ulozny priestor na data.
neviem či som to napisal dost pochopitelne, ak nie tak sorry, ale hadam ma chapeš.
takže čo urobit v tomto pripade?
Ten disk treba naformatovat. Potom by to malo ist aj bez nejakych vacsich zasahov
Naformatovat ho moze potom, teraz musi v biose zmenit poradie bootovania.
Napriklad: http://pcsupport.about.com/od/fixthepro ... change.htm
Napriklad: http://pcsupport.about.com/od/fixthepro ... change.htm
-
Ch.Daniels
Medium Expert
idem to teda vyskušať, ale v každom pripade Vam obom dakujem 
a zabudol som ešte dodať že s toho hdd potrebujem dostať nejake subory, ktore tam su, ale ked ho naformatujem, tak sa všetko zmaže, čo robit v tomto pripade?
a zabudol som ešte dodať že s toho hdd potrebujem dostať nejake subory, ktore tam su, ale ked ho naformatujem, tak sa všetko zmaže, čo robit v tomto pripade?
Sprav ako ti už písali. Nabootuj do funkčného Windowsu a potom môžeš s diskom pracovať ako len chceš.
-
typek61
Darca
vojdi do biosu a daj 1 hdd bootovat s pocitaca.potom by ti mal naskocit windows a mal by si vidiet aj svoj disk z notebooku 
-
Ch.Daniels
Medium Expert
dakujem vam velmi pekne za rady