notebook hp 500 RQ257AA

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
bartonko
Expert
Expert

notebook hp 500 RQ257AA

Príspevok od používateľa bartonko »

Ma niekto s nim skusenosti ?

http://www.shark.sk/default.aspx?conten ... od_id;8482

chcel by som notebook taky co najlacnejsi ktorý by postacoval na taku beznu pracu surfovanie ,pisanie proste notebook pre vysokoskolaka a tento sa mi zda ako dobra varianta za tie peniaze az na tu ramku ale inac by to malo postacovat, nie?

a by ma zaujimalo ako dlho vydrzi bateria v testoch pisu ze tri hodiny a mna by zaujimalo ci ma niekto tento book dlhsi cas a ci vydrz na baterie neklesa. diki za odpovede
vladino001
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vladino001 »

Akože na taku pracu ako si popísal stačí skoro každy book. Problém by bol keby si chcel niečo inšie robiť. A bateria vydrži 3hod ale to sa knej musíš správať dobre čiže podla návodu k booku čo je alebo ak tam nieje tak na nete.
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juslik »

treba inu ramku to je pravda lebo uz len graficka bere 128 MB a to mas potom 128 MB ramku to je shit... mohla by tam byt aspon ta 512 alebo 1 gb alebo ak sa da dokupit este k tej 256 nejaku 512
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

V pohode, je to notebook stavaný na svoju cenu - pre ľudí, čo si drahší nemôžu dovoliť.
-Čo by som mu vytkol je, že nemá WIFI kartu, takže keby si sa chcel pripojiť v nejakej freezone, tak si musiš zaobstarať PCMCIA kartu, čo stojí c ageme zhruba 700sk.
-Tá ramka je slabšia, ale vzhľadom na ten notebook postačuje. Ak si nemôžeš dovoliť draší, tak nevidím dôvod špekulovať.
vladino001
Light Professional
Light Professional

No ta ramka je 256 ale ta graf nebere vždy 128mb :!: to je označene kolko max bere a graf nevyužívaš vždy na 100%
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Ta ramka je trocha malo, no najlepsie sam zisti ci mu to staci a ci nie. Celkom by sa to dalo, ak by nebol vyuzivaný na net, tak si moze hodne sluzieb pozastovat, co moze pravda aj ked bude s nim chodit aj na net. Ja som nainstaloval v pohode win na daky celeron so 64 MB ram a nezdal sa mi daky spomalený, nahodil som tam par programov na udrzbu, office taktiez v pohode. Spustalo sa len to zakladne pri starte a zralo to okolo tych 60 az 70 MB, takze uplna pohoda a dalo sa hrat aj NHL06 :) Ten notebook je fajn, nie kazdy si mozme dovolit masiny za 20, 30 ci viac tisic :) A dvojnasobne to plati studentov z beznych slovenskych rodin.
bartonko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa bartonko »

to hej , a nema niekto skusenosti s tymto bookom hlavne ma zaujima bateria ci drzi aj po dlhsom case pouzivania
vladino001
Light Professional
Light Professional

bartonko napísal:to hej , a nema niekto skusenosti s tymto bookom hlavne ma zaujima bateria ci drzi aj po dlhsom case pouzivania
Kolko je podla teba dlhší čas? Ono sa to správa podobne ako baterka na mobili len to je spolahlivejšie :) ta baterka je to najmenej čo by ťa malo trápiť veď keď baterka bude nanič tak ten book bude HISTÓRIA ovšem ak sa budeš ktomu dobre správať 8)
Napísať odpoveď