Ma niekto s nim skusenosti ?
http://www.shark.sk/default.aspx?conten ... od_id;8482
chcel by som notebook taky co najlacnejsi ktorý by postacoval na taku beznu pracu surfovanie ,pisanie proste notebook pre vysokoskolaka a tento sa mi zda ako dobra varianta za tie peniaze az na tu ramku ale inac by to malo postacovat, nie?
a by ma zaujimalo ako dlho vydrzi bateria v testoch pisu ze tri hodiny a mna by zaujimalo ci ma niekto tento book dlhsi cas a ci vydrz na baterie neklesa. diki za odpovede
notebook hp 500 RQ257AA
-
vladino001
Light Professional
V pohode, je to notebook stavaný na svoju cenu - pre ľudí, čo si drahší nemôžu dovoliť.
-Čo by som mu vytkol je, že nemá WIFI kartu, takže keby si sa chcel pripojiť v nejakej freezone, tak si musiš zaobstarať PCMCIA kartu, čo stojí c ageme zhruba 700sk.
-Tá ramka je slabšia, ale vzhľadom na ten notebook postačuje. Ak si nemôžeš dovoliť draší, tak nevidím dôvod špekulovať.
-Čo by som mu vytkol je, že nemá WIFI kartu, takže keby si sa chcel pripojiť v nejakej freezone, tak si musiš zaobstarať PCMCIA kartu, čo stojí c ageme zhruba 700sk.
-Tá ramka je slabšia, ale vzhľadom na ten notebook postačuje. Ak si nemôžeš dovoliť draší, tak nevidím dôvod špekulovať.
-
vladino001
Light Professional
Ta ramka je trocha malo, no najlepsie sam zisti ci mu to staci a ci nie. Celkom by sa to dalo, ak by nebol vyuzivaný na net, tak si moze hodne sluzieb pozastovat, co moze pravda aj ked bude s nim chodit aj na net. Ja som nainstaloval v pohode win na daky celeron so 64 MB ram a nezdal sa mi daky spomalený, nahodil som tam par programov na udrzbu, office taktiez v pohode. Spustalo sa len to zakladne pri starte a zralo to okolo tych 60 az 70 MB, takze uplna pohoda a dalo sa hrat aj NHL06
Ten notebook je fajn, nie kazdy si mozme dovolit masiny za 20, 30 ci viac tisic
A dvojnasobne to plati studentov z beznych slovenskych rodin.
-
vladino001
Light Professional
Kolko je podla teba dlhší čas? Ono sa to správa podobne ako baterka na mobili len to je spolahlivejšiebartonko napísal:to hej , a nema niekto skusenosti s tymto bookom hlavne ma zaujima bateria ci drzi aj po dlhsom case pouzivania