Notebook hp compaq 6720s - problem s bootovanim
Notebook hp compaq 6720s - problem s bootovanim
Ahojte.
Chcem sa opytat: Ide o notebook hp compaq 6720s, na ktorom je nainstalovana Wista. Chcem tam dat Win 7, nastavim si spravne poradie bootovania, aby cital z cdromky, no on necita a vzdy prejde do prihlasovacieho okna Visty.
Cdromka sama o sebe je v poriadku.
Kde moze byt problem?
Chcem sa opytat: Ide o notebook hp compaq 6720s, na ktorom je nainstalovana Wista. Chcem tam dat Win 7, nastavim si spravne poradie bootovania, aby cital z cdromky, no on necita a vzdy prejde do prihlasovacieho okna Visty.
Cdromka sama o sebe je v poriadku.
Kde moze byt problem?
-
terrens
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Notebook hp compaq 6720s - problem s bootovanim
Skús to nainštalovať vo Viste.
A keby na to došlo tak sa skús pri bootovaní dostať do BOOT menu a tam vybrať CD/DVDrom. F8, ESC, líši sa to model od modelu.
A keby na to došlo tak sa skús pri bootovaní dostať do BOOT menu a tam vybrať CD/DVDrom. F8, ESC, líši sa to model od modelu.
Priamo v operacnom systeme mam spustit instalacne dvd? A to zbehne v poriadku?
-
terrens
Light Star
Áno priamo v systéme to spusti.
Ok, pustil som to.
Instaluje sa.
Preco je vobec tento problem? Nic ta nenapada?
Instaluje sa.
Preco je vobec tento problem? Nic ta nenapada?
-
Soviet
Darca
Zle napalene bootvacie dvd (nieje ako bootvacie)..nic ine.
Uz som z neho parkrat uspesne instaloval inu masinu.
Soviet: Nic ine ta nenapada?
//autoeditácia príspevku (14 Sep 2012, 13:10)
Ani mi nikto nevie povedat, aky je rozdiel v instalacii beznej, cize nabootovanim z dvd a v instalacii z dvd v operacnom systeme? Mam na mysli, co sa tyka kvality novonainstalovaneho OS.
Soviet: Nic ine ta nenapada?
//autoeditácia príspevku (14 Sep 2012, 13:10)
Ani mi nikto nevie povedat, aky je rozdiel v instalacii beznej, cize nabootovanim z dvd a v instalacii z dvd v operacnom systeme? Mam na mysli, co sa tyka kvality novonainstalovaneho OS.
-
vladenko007
VIP
Lepsie to je priamo nabootovanim z dvd na začiatku. Máš tam možnosť zmazať a možnosť vytvoriť nové particie naformátovať ich a následne nainštalovať win7. Takže krásne všetko čistučké nainštalované. 
vladenko007: Mudrejsi z tvojej odpovede nie som. 
Particiu som zrusil aj priamo v OS, ked uz bol nainstalovany. Aj formatovat ich takto mozes, ne? Po preinstalovani z dvd v operacnom systeme mi na disku C zostala zlozka windows.old - ako pamiatka po predoslej instalacii. Tuto zlozku som vymazal. A teda sa pytam znova - v com je vysledok iny? Stav registrov alebo....?
Particiu som zrusil aj priamo v OS, ked uz bol nainstalovany. Aj formatovat ich takto mozes, ne? Po preinstalovani z dvd v operacnom systeme mi na disku C zostala zlozka windows.old - ako pamiatka po predoslej instalacii. Tuto zlozku som vymazal. A teda sa pytam znova - v com je vysledok iny? Stav registrov alebo....?
-
vladenko007
VIP
Hned si si aj odpovedal. Ale takto určiťe nemôžeš formátovať particiu na ktorej máš nainštalovaný systém ak sa práve v ňom nachádzaš. Tak isto odpovedáš že ti ostali staré zložky čo sa pri čistej inštalácii stať nemôže. Samozrejme aj registre.
Ale nieje to len o tom predstav že sa ti nachádza niekde na disku háveď, vírus, trojan čokolvek. Po inštalácii z operačného systému ti to všetko ostane. Pri čistej inštalácii formatuješ pred inštaláciou disk takže všetko mažeš. Prečo to vlastne riešiš? Tam není velký rozdiel v čase. Je pre teba problém inštalovať nabotovaním z dvd alebo usb? Ak áno je tu určite niekoľko tém ako na to.
Ale nieje to len o tom predstav že sa ti nachádza niekde na disku háveď, vírus, trojan čokolvek. Po inštalácii z operačného systému ti to všetko ostane. Pri čistej inštalácii formatuješ pred inštaláciou disk takže všetko mažeš. Prečo to vlastne riešiš? Tam není velký rozdiel v čase. Je pre teba problém inštalovať nabotovaním z dvd alebo usb? Ak áno je tu určite niekoľko tém ako na to.
Jo jo.
Vsimni si, preco som zakladal toto vlakno. Co presne som riesil pri jeho zalozeni. A ako som nenasiel odpoved. Preto som instaloval ako som instaloval.