Zdravím páni,
leží mi tu kamošov notebook. Prišiel s tým, že sa vypína. Ventilátor išiel ako mlynček na kávu (dosť hučal), tak som ho vymenil, no notebook sa stále vypína. Ide pár sekúnd a vypne. Osobne si myslím, že tam niečo jednoducho odišlo najmä teplom, lebo ten notebook neskutočne hrial. Povedal som si, že sa vás opýtam len tak narýchlo, možno vás napadne niečo, čo mňa nie. Vďaka.
Notebook HP Compaq 6735s - rýchla porada
Re: Notebook HP Compaq 6735s - rýchla porada
aky mas stav baterky (pouzivas ju vobec ???).. skontroluj napajanie (zalomenie kablika)
.... ake mas teploty ?? skontroluj hotpeat ci nie je poskodeny ... mozno by uz bolo traba prepastovat ...
moze byt problem aj v ramke, hdd alebo OP sys (virus, vadny ovladac, update win.... )...
.... ake mas teploty ?? skontroluj hotpeat ci nie je poskodeny ... mozno by uz bolo traba prepastovat ...
moze byt problem aj v ramke, hdd alebo OP sys (virus, vadny ovladac, update win.... )...
Idem bez baterky, v napájaní chyba nie je. Teploty ti nepoviem, ide max 10 sekúnd. Heatpipe nie je poškodená, prepastovaný bol. Aktuálne je HDD odpojený, vypne sa aj keď vytiahnem RAM. K OS sa ani nedostane.
ventilator sa toci ...???? pred voma tyzdnami som riesil problem z fan ... tiez vypinalo NB po vymene ventilatora ide ok... asi nejaka ochrana MB
Točí. Ako som písal, ventilátor je tam nový.