Zdravim,
zapnem notebook, a namiesto bootovania Windowsu, sa zapne nejaky SafeBoot 5.1, a zachvilu naskoci Drive Encryption for HP ProtectTools.
Da sa vybrat user, no ked hocijakeho vyberiem nespristupni sa dalej co je .. Password, HP Java Card, Fingerprint Reader. Je tam asi 20 userov mena, ktore som nikdy nepocul.
Neviem, co to je. Doma notebook v pohode isiel, pridem na lyzovacku a toto.
Skusal som sa hrabat v BIOSe no bezvysledne.
Nejake rady? Skusim hodit aj fotky no mam zatial k dispozicii len iPhone.
Dakujem
//autoeditácia príspevku (28 Feb 2010, 19:15)
?
Notebook HP Elitebook 8530p - nenabootuje Windows XP
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Notebook HP Elitebook 8530p - nenabootuje Windows XP
V BiOSE máš nastavený nejaký boot order devicov? Resp. tieto nové "biosy" na HPčkach sú dosť zložité, aj keď oni to mienili spraviť jednoducho. Nemáš tam nejaký preboot zapnutý, na to ich menu? A nestalo sa Ti niečo so systémovým diskom, že by to obskakovalo boot z Tvojho HDD? Pozri si v biose poradie zariadení pre boot a na prvé miesto daj pevný disk...
Re: Notebook HP Elitebook 8530p - nenabootuje Windows XP
Boot order je dobre, to som pozeral hned prve. Harddisk je prvy.
Nie je tom moj notebook, takze neviem ked sa instalovali tie HP ProtectTools (ak neboli predinstalovane), ako je to nastavene. No zda sa, ze sa to nadstavuje az vo Windowse.
Disk by mal byt ok. Zaujimave je, prvy krat som notebook zapol a isiel ok. Normalne vypnem, za hodinu zapojim do elektriny a vyskoci toto. Mozno sa napojil na Wifi a zistil, ze nie je na Slovensku. (neviem ci je to mozne)
Este je tam moznost recovery user / machine. To obnovi disk z nejakej zalohy? Skusim zistit na to heslo, od cloveka co to instaloval.
Nie je tom moj notebook, takze neviem ked sa instalovali tie HP ProtectTools (ak neboli predinstalovane), ako je to nastavene. No zda sa, ze sa to nadstavuje az vo Windowse.
Disk by mal byt ok. Zaujimave je, prvy krat som notebook zapol a isiel ok. Normalne vypnem, za hodinu zapojim do elektriny a vyskoci toto. Mozno sa napojil na Wifi a zistil, ze nie je na Slovensku. (neviem ci je to mozne)
Este je tam moznost recovery user / machine. To obnovi disk z nejakej zalohy? Skusim zistit na to heslo, od cloveka co to instaloval.