Zdravim mal som notas napojeny na LCD TV cez PC vstup na telke, teda cez VGA kabel ....
ale dneska rano mi proste prestal ist obraz na telke ...
Vystup na notebooku je v poriadku skusal som to napojit na iny monitor a slo to v pohode
Ked prepojim notas s TV v catalyst centre mi normalne detekuje ze je pripojeny dalsi monitor avsak ked ho aktivujem a naklonujem nan hlavny displej tak to nejde .
Telka ide uplne v pohode 3xAV vystupy 3x HDMI idu uplne v pohode akurat tento PC vstup nechce ist.
A teraz neviem v com by mala byt chyba. Ci v TV (resp. PC vstupe),pretoze ostatne funkcie TV idu uplne bez problemov alebo by to mohlo byt v kably.
Respektive je mozne aby ten VGA kabel odisiel za 2 tyzdne ?
Notebook -> LCD TV cez VGA kabel
-
konipasek88
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
konipasek88
Expert
-
DjBass
Darca
Nebude to len blbo nastavený notebook? Aspoň ja musím stlačiť Fn + F8 (Asus), aby sa mi obraz zapol aj cez VGA výstup (niekedy zas nemusím, na rôznych monitoroch/TV je to inak...). Popozeraj na notebooku, či tam nemáš nejakú kombináciu kláves na zapnutie externého monitoru. TV by som hneď na reklamáciu nedával... vyskúšaj pripojiť notebook nejakého kamoša, lebo možno zbytočne budeš čakať 30 dní.
-
konipasek88
Expert
no vymena kabla nepomohla, este v najblizsich dnoch donesiem druhy notebook a skusim na tomDjBass napísal:Nebude to len blbo nastavený notebook? Aspoň ja musím stlačiť Fn + F8 (Asus), aby sa mi obraz zapol aj cez VGA výstup (niekedy zas nemusím, na rôznych monitoroch/TV je to inak...). Popozeraj na notebooku, či tam nemáš nejakú kombináciu kláves na zapnutie externého monitoru. TV by som hneď na reklamáciu nedával... vyskúšaj pripojiť notebook nejakého kamoša, lebo možno zbytočne budeš čakať 30 dní.
-
hrban
Addict
nj ty si asi génius ale nič čo by pomohlokutlo napísal:takze chyba bude v notebooku alebo lcd
podľa mňa by to mohlo byť niečo ako drivery odinštaluj rr a znova nainštaluj
ak máš asus alebo acer alebo nejaký lacnejší NB zvyknú sa pokaziť drivery
-
konipasek88
Expert
preinstaloval som drivery na grafiku ....hrban napísal:nj ty si asi génius ale nič čo by pomohlo
podľa mňa by to mohlo byť niečo ako drivery odinštaluj rr a znova nainštaluj
ak máš asus alebo acer alebo nejaký lacnejší NB zvyknú sa pokaziť drivery
hral som sa z nastavenim TV a podarilo sa mi rozbehat obraz, obraz je cisty akurat beha vo vertikalnej rovine (od hora dole ...)
Bud je dosrana vertikalna a horizontalna synchr. na TV alebo to robi vystup na notasi ....
kazdopadne zajtra alebo v pondelok skusim doniest druhy notebook a vyskusat to tam...
no a keby ani to nepomohla tak reklamacia... TV ma 2 tyzdne