Notebook MSI GX700X-005SK 17" T7300 2GB 160GB VGA

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Ing. Gandalf
Expert
Expert

Notebook MSI GX700X-005SK 17" T7300 2GB 160GB VGA

Príspevok od používateľa Ing. Gandalf »

Ahojte, chcem si kupit notebook za max. 45 000 Sk a nasiel som tento http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10040329 . Chcem vediet co nan poviete a ci nepoznate este nieco lepsie. Chcem aby bol univerzalny. Aj na hry, aj na robotu.

// Myslel som si ze zareagujete o nieco rychlejsie :( . Ta cena 45 000 Sk je s dph. Naozaj by som potreboval pomoc vobec sa do toho nerozumiem :cry:
hitman
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa hitman »

no byt tebou tak do znaciek Acer alebo spominane MSI nejdem...ak chces stabilitu a dobry servis tak by som sa popozeral po HP...tam ide hlavne o Office pracu...Ak chces si zahrat nieco tak celkovo dobry vykon dostanes od Asusu...len servis je horsi lebo najblizsie je v CR.... :wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

1) Notebook nie je na hranie
2) MSI ani nahodou
3) Je to velka krava, tento ich megabook
Ing. Gandalf
Expert
Expert

No ja som zatial cital o nom len dobre napr.
Multimediální notebook v elegantním provedení přináší perfektní zážitek při sledování videa nebo při hraní počítačových her. Ideální nástroj pro práci, zábavu a díky odolnému magnézio-hliníkovému tělu se hodí i do terénu. Hlavní předností je inovativní procesor Intel Core 2 Duo T7300 a zabudovaný 1 GB Intel Turbo Memory Modul, se kterým bude spouštění aplikací až dvakrát rychlejší. Kvalitní reprodukci hudby nabízí integrovaná zvuková karta se čtyřmi reproduktory a subwooferem.

A ak nie tento tak aky? Presiel som toho uz viac ale do parametrov sa nerozumiem tak vyberam tie najvyssie . Nasiel som este jeden hp http://www.shoppc.sk/zbozi/hp-pavilion- ... ?p=z:99404 . Ale o tej grafike nic neviem.
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

mne sa vzhladovo nepaci ale je celkom dobry co sa tyka vykonu
Ing. Gandalf
Expert
Expert

Smoake napísal:mne sa vzhladovo nepaci ale je celkom dobry co sa tyka vykonu
Vzhlad nieje az taky dolezity ide mi hlavne o vnutro :) .
Neviem ci budem mat nan net takze mi treba aby bol pripraveny aj na net ale aby som si na nom mohol dobre zahrat.
Ing. Gandalf
Expert
Expert

Nechcem spamovat, ale to naozaj vsetky mudri ludia utiekli? Naozaj potrebujem pomoc. Nie len ze to je kravina, ale aj preco je to kravina a nahradu. Myslim ze limit je dost vysoky(45 000Sk s dph.), tak prosim poradte :( :( :( .
hatamrc
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa hatamrc »

podla mna ten co si si vybral nie je vobec zly
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

t0m4s3 napísal:1) Notebook nie je na hranie
2) MSI ani nahodou
3) Je to velka krava, tento ich megabook
1) ale je, ten toshit [toshiba] satelite na ktorom hrali crysis, alebo vsetko od alienware, popripade niektore lepsie modely od asusu tahaju viac ako obstojne. Ked je v notase sata a 7200 rpm hdd s nejakou dobrou grafou nezdielanou, tak to lieta jak pc pomaly :). Ale je este co vylepsovat.
2) suhlas, MSi je totalny odpad
3) nikdy si nekupujte viac ako 15" notebook, mal som 17,1" a akurat som sa totalne o*bal. Neoplati sa to!
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

uplink napísal:1) ale je, ten toshit [toshiba] satelite na ktorom hrali crysis, alebo vsetko od alienware, popripade niektore lepsie modely od asusu tahaju viac ako obstojne. Ked je v notase sata a 7200 rpm hdd s nejakou dobrou grafou nezdielanou, tak to lieta jak pc pomaly :). Ale je este co vylepsovat.
2) suhlas, MSi je totalny odpad
3) nikdy si nekupujte viac ako 15" notebook, mal som 17,1" a akurat som sa totalne o*bal. Neoplati sa to!
hmm, neviem co mas proti toshibe, uz 3 roky tuto znacku preferuje jedna martinska firma, a zatial bola reklamovana len jedna brasna :wink:
Napísať odpoveď