Notebook
Notebook
Chcel by som sa trochu informovať. Zaobstaral som rodičom notebook hp probook g2. Je tam windows 10 ale ide to dosť pomaly lebo tam je len i3 a 4gb ram bez ssd. Hlavne je trochu problém z aktualizáciami, ktoré sa inštalujú kedy netreba
a vedia pokaziť pár vecí. Je teda nejaká linuxová distribúcia vhodná pre ľudí čo trávia 98% času na internete a používajú prevažne prehliadač? Čo som googlil tak že linux mint je vraj niečo čo keď nainštalujem tak sa nerozbije a ide stále dobre. Je taký linuxový OS bezpečný aj na banking a podobne?
Re: Notebook
aktualizacie si vies nastavit aby sa instalovali iba v dane hodiny.
ale ak chces tak im tam nahod asi ubuntu, ale podla mna budes mat s linuxom vo vysledku viac starosti nez uzitku, linux proste nie je pre nie IT ludi...
ja som prave teraz po 2 tyzdnoch snahy rozbehat rozne distribucie na starsom notebooku (presne kvoli tomu ze som myslel ze linux bude sviznejsi) skoncil zase pri windowsoch...
ale ak chces tak im tam nahod asi ubuntu, ale podla mna budes mat s linuxom vo vysledku viac starosti nez uzitku, linux proste nie je pre nie IT ludi...
ja som prave teraz po 2 tyzdnoch snahy rozbehat rozne distribucie na starsom notebooku (presne kvoli tomu ze som myslel ze linux bude sviznejsi) skoncil zase pri windowsoch...