notebook zazil infarkt

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

notebook zazil infarkt

Príspevok od používateľa Runes »

takze vcera vecer som si tak pocuval MP3 na notasi a iba tak zrazu zablikala modra obrazovka a restart po restarte nabehla ta obrazovka logom acer a dole poznamkou pres F2 to boot menu (to je ok to je vzdy) akurat ze nemiesto screenu XP ktori ma nasledovat nenasledovalo nic iba blikajuci podciarkovnik mimo toho ze som nezaregistroval start disku asi 5x som to zapol vypol furt nic. Po dakej hodine som to este skusil a asi vdaka tomu ze vychladol nabehol oznam ze mu chyba daky xxx32.DLLa restartol sa zasa podciarknik vypolsomzapol som a zacal bootovat s tym ze chce spravit scandisk tak som ho nechal pri dakych 80% zasa blik a ted prezmenu chcel daco z bootovanim pamatam ze chcel daco z LAN ktore ked nenasiel po stlaceni klavesi restartovalo. Dneska rano som to skusil nic dosiel domov brat z Brna na otocku tak som mu povedalco sa stalo zapol zasa dalo toblbe bootovani po lanke zasa neuspesne tukol medzernik zasa restart ale uz nabehol normal WIN. Ten vyhodil okienkoake som v zivote nevidel daco otom ze ma stratene dake info o profile a tak. Chvilku mu tam behal daky proces az nabehol normalne moj ucet, kukal som jak puk ked som zistil ze polovica ikoniek chyba a systemove registre su uplne haluzne lebo napr mam tam nainstalovane ACDsee ma ho v registri ale nepozna ze ho ma pouzivat na kukanie obrazkov. Proste zda sa mi ze ani o jediny program som neprisiel ale akoby stratil daku cast systemovych registrov. Neviete co sa mohlo stat.
BTW v prilohe je screen potahal som dake programy na sledovanie PC a toto ukazuje pri uplne kludovom rezime (zrusil som setric a nechal som ho len tak 3 hodiny ficat bol odpojeny od netu a nespustene nic)
Prílohy
co tomu je.JPG
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

system recovery si skusal?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

PAuLi3 napísal:system recovery si skusal?
huh ??? nie ale nevidim dovod mne sa jedna oto ze co tomu k... je
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

vypada to ze system pouzil obnovenie systemu, co znamena ze vsetky zmeny ktore si spravil po urcitom datume su stratene (tzn. aj asociacia acdsee obrazkov)
Napísať odpoveď