Nova zlozka-Nokia 6120c
-
---Aaron---
Light Star
Nova zlozka-Nokia 6120c
ahoj..chcem Vas poprosit...velmi vazny problem...
neviem si pousporiadat mp3-jky v mobile,pretoze neviem v zlozke MUSIC si vytvorit zlozky/priecniky a tam ich potriedit...da sa to tak ako na sony ericssone?...zeby som nemal hudbu na jednej kope...dakujem
neviem si pousporiadat mp3-jky v mobile,pretoze neviem v zlozke MUSIC si vytvorit zlozky/priecniky a tam ich potriedit...da sa to tak ako na sony ericssone?...zeby som nemal hudbu na jednej kope...dakujem
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
---Aaron---
Light Star
-
audiotrack
VIP
jáááj tak galeria/nahrávky, prečo to bolo predtým music? 
ty si kludne pesničky môžeš hodiť niekde inde (na kartu alebo do pamäte telefonu) kde si ich organizuj ako chceš. V galeria/nahrávky si potom môžeš cez volby vytvoriť zoznam nahrávok čo je ako playlist. POmenuješ ako chceš, nahádžeš do neho pesničky ktoré chceš. Týchto zoznamov môžeš mať neobmezdene.
ty si kludne pesničky môžeš hodiť niekde inde (na kartu alebo do pamäte telefonu) kde si ich organizuj ako chceš. V galeria/nahrávky si potom môžeš cez volby vytvoriť zoznam nahrávok čo je ako playlist. POmenuješ ako chceš, nahádžeš do neho pesničky ktoré chceš. Týchto zoznamov môžeš mať neobmezdene.
-
---Aaron---
Light Star
-
cORP.
Addict
ecka nka su rozdielne vo viacerych veciach , 6120 som mal mal som aj e60 v ani jednej sa hudba v zlozkach nezobrazovala aj napriek tomu ze v zlozke na karte bola ulozena zial toto je najvacsia sprostost symbian telefonov, preto u mna papa 6120 aj e60
jedine file manager alebo nejaka aplikacia co to dokaze pretoze defaultdne to nejde