bola to trochu j*baren, stiahnut cs, pozapinat konzolu mapu atd, nastavit rozlisenie, bo som bol najprv v tom, ze to tak ani nepustim, az potom som si uvedomil, ze je treba dat 4:3 ako v 90tich rokoch... ale ok, mal som na to cas, tak why not, pre uplnost posli preset pre ten unigine...
inac pri tom rozliseni a low nastaveni, myslim ze to bolo pure CPU testovanie, lebo grafiku nemalo ani co zatazit... 1600X default... 3,6ghz
s OC na 4Ghz, ramky 3466Mhz score = 414fps avg
Nova Zostava
Re: Nova Zostava
Nechal som nastavenia take, ako pouzivam v CS:GO a aj vacsina mojich fellaz. Povodny ucel testu bol o tom ze kamarat chcel viac FPS tak spekuloval nad upg GPU a nenechal si vysvetlit ze upg GPU mu nepomoze. Prosim ber zretel na to ze sa jedna o ludi, kt. nehraju absolutne nic ine ako CS:GO na takychto a obdobnych nastavniach 
Vysledok lepsi ako som cakal, a myslel som si, ze cs:go mas nainstalovane ze to len zbehnes nemusel si do mna investovat tolko casu, ale dik.
Preset v unigine ti bohuzial nepoviem, to som tam daval iba ako side-note, lebo tie overclocky som tam luskal len z hlavy a keby nahodou nieco nebolo okay ukazalo by to na benchi.
Vysledok lepsi ako som cakal, a myslel som si, ze cs:go mas nainstalovane ze to len zbehnes nemusel si do mna investovat tolko casu, ale dik.
Preset v unigine ti bohuzial nepoviem, to som tam daval iba ako side-note, lebo tie overclocky som tam luskal len z hlavy a keby nahodou nieco nebolo okay ukazalo by to na benchi.
Re: Nova Zostava
mam otazku mam teda 1050 ti... mam vsetko pozapajane a ked dam nastartovat pc tak grafika svieti ventilatori sa roztocia vsetky aj ikonka ze je zapnute ale ked prepojim grafiku cez dvi s monitorom tak monitor ze nie je signal ... kde moze byt problem
edit: uz ide.. blbo ram som daL
edit: uz ide.. blbo ram som daL