Nové linkové vedenie DPMK
Nagy zdôvodňuje, že vychádzajú z nedávno zavedenej prestupnej tarify, ktorá umožňuje cestujúcemu s jedným cestovným dokladom prestúpiť aj niekoľkokrát v rámci zvoleného časového úseku. "Súčasné linkové vedenie pozostáva z priamych liniek systému 'odvšadiaľ-všade' s riedkymi intervalmi, chaotickými trasami, kvantom liniek cez centrum, nevyrovnanou kapacitu cez celý deň a neexistenciou silných kapacitných liniek - ony vlastne existujú, ale všetky majú taký nijaký interval," opisuje dnešný stav, ktorý nazýva "vláčikovaním".
-Korzár
Ja len dodám, že svätá pravda.
-Korzár
Ja len dodám, že svätá pravda.
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Akoze ako hovorite bordel nenormalny... Akoze ked to tak pojde dalej tak na furci zrusia vsetky autobusy a ich poslu na tahanovce, este sa aj dozijem toho ze do trolejbusov napchaju baterky a aj tie poslu na tahanovce... Narazam na to ze 18 presmerovali z dovodu ze "na tahanovciach zije viacej studentov" to je prosim pekne oficialne stanovisko DPMK akoze uaaaa...
-
will.i.am
Darca
boze ja pozajtra netrafim na intrak
kto ma pride zasikovat za rucicku??
ale ne vazne.. akoze ja som bol spokojny s tym co bolo.. a teraz kym sa preorientujem na novo.. Predtym som sa dostal od intraku na spolocensky pavilon asi akzdych 10 minut.. a teraz nam zredukovali autobusy.. tak neviem..
Podla mna by to mali nechat tak ako to bolo... Ale nejako si snad zvykneme
ale ne vazne.. akoze ja som bol spokojny s tym co bolo.. a teraz kym sa preorientujem na novo.. Predtym som sa dostal od intraku na spolocensky pavilon asi akzdych 10 minut.. a teraz nam zredukovali autobusy.. tak neviem..
Podla mna by to mali nechat tak ako to bolo... Ale nejako si snad zvykneme
<>ovina, cele tie ich zmeny - furca totalne odrezana, z exnarky len 15ka + trolejbusy... vobec mi to nevyhovuje
a najviac ma dnes dorazilo, ked isli bezprostredne za sebou 2 trolejbusy (samozrejme, ze som nastupil do druheho - prazdnejsieho
) - logika veskera zadna
dpmk ma vo vsetkom bordel... presvedcili ma o tom aj okolnosti pokuty, ktoru som aktualne dostal (a nemal som... ale nechce sa mi to tu rozpitvavat
)
a najviac ma dnes dorazilo, ked isli bezprostredne za sebou 2 trolejbusy (samozrejme, ze som nastupil do druheho - prazdnejsieho
dpmk ma vo vsetkom bordel... presvedcili ma o tom aj okolnosti pokuty, ktoru som aktualne dostal (a nemal som... ale nechce sa mi to tu rozpitvavat
-
Grond
Medium Professional
nepochopil som tu novu trolejbusovu linku 73 ako ved teraz nemaju vodicov na trolejbusy (kolko razy rano nejdu ani 2-3 spoje a potom pride za zaskok nejaka zhnita karosa do ktore sa tolko ludi nepomesti a clovek caka dalsich 15 minut) a to som este neratal zimu kde su meskania trolejbusov katastrofalne
-
Flinstone
Light Professional
nielen na trolejbusy maju vobec malo vodicov na hocico nechapem ako mozu vymyslat take koniny .. je to cele blbost ... najviac ma stve 18 ... a ako pomenili zastavky akoze oc torysa orientacny bod furce zmenili na zupkovu hmm ...Grond napísal:nepochopil som tu novu trolejbusovu linku 73 ako ved teraz nemaju vodicov na trolejbusy (kolko razy rano nejdu ani 2-3 spoje a potom pride za zaskok nejaka zhnita karosa do ktore sa tolko ludi nepomesti a clovek caka dalsich 15 minut) a to som este neratal zimu kde su meskania trolejbusov katastrofalne
volakedy to bolo s linkou 70 ta bola zavedena aj zrusena 3xGrond napísal:nepochopil som tu novu trolejbusovu linku 73 ako ved teraz nemaju vodicov na trolejbusy (kolko razy rano nejdu ani 2-3 spoje a potom pride za zaskok nejaka zhnita karosa do ktore sa tolko ludi nepomesti a clovek caka dalsich 15 minut) a to som este neratal zimu kde su meskania trolejbusov katastrofalne
-
Medium Star
Ja som bol v Beverli Hills. Do myslavy bol priamy spoj 20-tka. Teraz musím nastúpiť na Zupkovej na 15-tku a vystúpiť na Námesti. Potom cca. 7 minút čakať na 31-tku. Potom ide cez Trebišovkú - Bratislavskú - Kremnickú (Beverli Hills) len kvôli Luniku 9. Tak toto nie je diskriminácia a plytvanie pohonnými látkami? Aký to má zmysel? Žiadny.
Ty tomu hovoríš diskriminácia, ja tomu hovorím zdravý rozum. Včera som ňou šiel. Vzadu sedeli dve cingančata. Vyverskovali na celý autobus, smrdelo tam že som sa dobre neporihal, ale akonáhle sme pred Stodolovou odbočili na Trebišovskú, vyskočili von jak blchy. Kvôli tomuto som prestal chodiť 34 a 31. Ak ich ty máš v láske, prosím, poslúž si! Nastúp do 11-tky a vychutnaj si ich spoločnosť.Online napísal:Tak toto nie je diskriminácia
//autoeditácia príspevku ( 03 Aug 2008, 10:05 )
Ja žasnem. Keď chodila 39-tka pár krát za deň si kde bol? Čo si vtedy neplakal, čo si vtedy nevykrikoval na magoriát? Vtedy nevadilo? Že 27-tka chodí cez mesto? No a? Lenivosť prvej triedy, že je problém sa zviesť pár zastávok nižšie ku HM Tesco a tam prestúpiť? Či to ty by si najradšej linku z postele do roboty?Fortune napísal:cele je to totalne na prd, furca ma co? 15, 27 (uzasny spoj Furca - Tahaky kam sa dostanete ak prejdete cele mesto)
Máme prievan v hlave? Ta keď 54-ka chodí cez Mier, ta zjem svoje ponožky!Fortune napísal:rychlospoje na KVP kam chodim asi tak tri krat dennesamozrejme oba chodia cez mier ani jeden cez namestie osloboditelov
Čo ti vadí? Že po novom budú chodiť častejšie? 4-minútový interval v špičke ti je málo? 7-minútový interval v sedle ti je málo? 10-minútový interval cez víkend ti je málo? A osobnú rikšu s Číňanom by si náhodou nechcel?Fortune napísal:a troleje to je kapitola sama o sebe
som zvedavy na realne 4 minutove intervaly
nocaky su tiez uplne na<> : namestie - furca: 23:31; 1:01; 2:31; 4:01 - uplne perfektne, lepsie to nemohlo byt [ vcera som prisiel na namestie o 23:45 a pozeram, pozeram, nuz cakat hodinu a stvrt urcite na zastavke nebudem... otocili sme to naspat do mesta a nestihli sme ani ten na 1:01
, tak sme sli peso, najprv cez dzunglu do hm tesco, potom na furcu ]
- ked som ho zbadal, postavil som sa a snazil sa vystupit, ale on si ma vsimol a zadrzal ma <z videnia poznam revizorov, takze som vedel, ktora bije>, tak som mu dal OP, zapisal si ma a ja som vystupil pri OC galeria a mazal nabit bck... ten vecer som sa s tym istym revizorom stretol este 2x 
vecer, hned po prichode domov som pisal email na dpmk ( nasiel som kontakt jedine [email protected], tak som pisal tam a poziadal o presmerovanie mojho mejlu na spravnu adresu), kde som ziadal o odpustenie pokuty (davnejsie som o tomto cital tu, na fore, ze par ludom odpustili) a uviedol som par faktov, a sice, ze: som student a pravidelne si kupujem mesacnik; po skonceni platnosti (8.7.) som bol odcestovany a po prichode (13.7. - nedela) som si siel bck opatovne nabit do OC galeria, avsak musel som ist par zastavok nacierno, kedze mi vodic z bankovky nemal vydat; bola to moja prva jazda "nacierno"... samozrejme, urcite veci som prikraslil (bol som odcestovany a cestoval som za ucelom dobytia bck
)
na dalsi den mi emailom dosla odpoved, ze moju ziadost presmerovali na ekonomicke oddelenie, tak som cakal na odpoved odtial
presli tri dni (streda) a odpoved nikde, tak som sa rozhodol, ze tam zajdem s tym, ze idem ukazat bck, ktoru "som nemal" pri kontrole - teta za okienkom to zhltla a ja som cakal, ze zaplatim nejakych cca 120 sk a dostanem aj nejake potvrdenie, ale ona mi povedala, ze mi odpustila, a tak som sa jej podakoval, odisiel bez akehokolvek potvrdenie a povazoval vec ako uzavretu
co ma vsak vo stvrtok, 31.7. prekvapilo, bol list v schranke od dpmk, kde boli pisane totalne bludy + ze mam uhradit pokutu vo vyske 1017,- sk a mozem si dohodnut aj splatkovy kalendar
opatovne som zasiel na dpmk, s tym, ci u nich mam este nejake resty, ze uz som tu vec vybavoval a "vybavil" (nekonkretizoval som), ale dosla mi odpoved, ktoru som nevedel, ako mam chapat, ci odpoved pisali automaticky na moj email, bez toho, aby si pozreli nejake zaznamy v pc (ta teta ma v pc musela nejako zrusit ako "odbaveneho"), alebo cely pc odignorovali a ziadost neuznali
po rozhovore sme sa dopracovali k tomu, ze pan revizor ma zapisal ako Michal Sxxxxx, nie ako Michal Šxxxxx a oni aj ked pozreli do pc, tak ma nenasli... tak som sa so zvysenym adrenalinom otocil a odisiel
suma sumarum - musim zaplatit pokutu, ktoru by som, myslim si, ze platit nemusel, pokial:
1. by som sa nezviditelnoval tym emailom (nasral som do systemu)
2. revizor nebol krepy (nasral do systemu on)
nocaky su tiez uplne na<> : namestie - furca: 23:31; 1:01; 2:31; 4:01 - uplne perfektne, lepsie to nemohlo byt [ vcera som prisiel na namestie o 23:45 a pozeram, pozeram, nuz cakat hodinu a stvrt urcite na zastavke nebudem... otocili sme to naspat do mesta a nestihli sme ani ten na 1:01
bck nabijam kazdy mesiac, platila mi do 8.7. a bolo to uz 13.7., po par zastavkach v autobuse som si uvedomil, ze defacto idem nacierno, ale som si povedal, ze to uz teraz neriesim a idem dalej, no co cert nechcel, na namesti nastupil revizor (celkom urasteny chlapikppt napísal:Skus to rozpitvat. Mozno sa aj ostatni priucime.
vecer, hned po prichode domov som pisal email na dpmk ( nasiel som kontakt jedine [email protected], tak som pisal tam a poziadal o presmerovanie mojho mejlu na spravnu adresu), kde som ziadal o odpustenie pokuty (davnejsie som o tomto cital tu, na fore, ze par ludom odpustili) a uviedol som par faktov, a sice, ze: som student a pravidelne si kupujem mesacnik; po skonceni platnosti (8.7.) som bol odcestovany a po prichode (13.7. - nedela) som si siel bck opatovne nabit do OC galeria, avsak musel som ist par zastavok nacierno, kedze mi vodic z bankovky nemal vydat; bola to moja prva jazda "nacierno"... samozrejme, urcite veci som prikraslil (bol som odcestovany a cestoval som za ucelom dobytia bck
na dalsi den mi emailom dosla odpoved, ze moju ziadost presmerovali na ekonomicke oddelenie, tak som cakal na odpoved odtial
presli tri dni (streda) a odpoved nikde, tak som sa rozhodol, ze tam zajdem s tym, ze idem ukazat bck, ktoru "som nemal" pri kontrole - teta za okienkom to zhltla a ja som cakal, ze zaplatim nejakych cca 120 sk a dostanem aj nejake potvrdenie, ale ona mi povedala, ze mi odpustila, a tak som sa jej podakoval, odisiel bez akehokolvek potvrdenie a povazoval vec ako uzavretu
co ma vsak vo stvrtok, 31.7. prekvapilo, bol list v schranke od dpmk, kde boli pisane totalne bludy + ze mam uhradit pokutu vo vyske 1017,- sk a mozem si dohodnut aj splatkovy kalendar
opatovne som zasiel na dpmk, s tym, ci u nich mam este nejake resty, ze uz som tu vec vybavoval a "vybavil" (nekonkretizoval som), ale dosla mi odpoved, ktoru som nevedel, ako mam chapat, ci odpoved pisali automaticky na moj email, bez toho, aby si pozreli nejake zaznamy v pc (ta teta ma v pc musela nejako zrusit ako "odbaveneho"), alebo cely pc odignorovali a ziadost neuznali
po rozhovore sme sa dopracovali k tomu, ze pan revizor ma zapisal ako Michal Sxxxxx, nie ako Michal Šxxxxx a oni aj ked pozreli do pc, tak ma nenasli... tak som sa so zvysenym adrenalinom otocil a odisiel
suma sumarum - musim zaplatit pokutu, ktoru by som, myslim si, ze platit nemusel, pokial:
1. by som sa nezviditelnoval tym emailom (nasral som do systemu)
2. revizor nebol krepy (nasral do systemu on)
Hehe.. no pekná halúzka s tou zmenou. Priznám sa, že som ju vôbec nezaregistroval a to takmer denne chodím MHD, akurát minulý týždeň som bol (auto)mobilný.
A včera jak som sa zasmial, keď som na Ťahanovciach videl oproti ísť bus L18, že pekne poblúdil.. smiech ma prešiel dnes ráno, keď som šiel zo stanice na Palackeho, reku L18 ma rýchlo zvezie pred blok.. šiel som si overiť, či naozaj pôjde najbližších 5min.. a prekvapenie bolo, že som ju tam vôbec nenašiel.
Inak škoda L38.. budem sa musieť uskromniť s L28.. alebo utekať na L52 (som zvedavý, aký plný bude chodiť cez školské vyučovanie, ale keďže medzi 7:00 a 8:00 by mali chodiť až 4x, môže to byť zaujímavé)
Uvidíme, možno si nájdem iné vhodné kombinácie liniek, nechám sa prekvapiť, či to naozaj bude zlepšenie.. aj pre mňa. Pravý krst ohňom príde až v septembri..
A včera jak som sa zasmial, keď som na Ťahanovciach videl oproti ísť bus L18, že pekne poblúdil.. smiech ma prešiel dnes ráno, keď som šiel zo stanice na Palackeho, reku L18 ma rýchlo zvezie pred blok.. šiel som si overiť, či naozaj pôjde najbližších 5min.. a prekvapenie bolo, že som ju tam vôbec nenašiel.
Inak škoda L38.. budem sa musieť uskromniť s L28.. alebo utekať na L52 (som zvedavý, aký plný bude chodiť cez školské vyučovanie, ale keďže medzi 7:00 a 8:00 by mali chodiť až 4x, môže to byť zaujímavé)
Uvidíme, možno si nájdem iné vhodné kombinácie liniek, nechám sa prekvapiť, či to naozaj bude zlepšenie.. aj pre mňa. Pravý krst ohňom príde až v septembri..