tu je už slovákov 5 dokopy aj so mnou. Sme v Légii Hysteria. [legion = clan, guild]. Takže ak ideš do toho, daj mi vedieť určite. V hre potom stačí napísať na Bellcross. Hra je koncipovaná do troch hlavných častí. Grindovanie XPov, za pomoci sólo/group questov [hlavná náplň hry do lvl 50 čiže max]. A potom dungeony, boje s hráčmi, RBcka, jednoducho PvE a PvP. Ale viac je celá hra zameraná na PvP [pre mňa Bohu žiaľ]. Na serveri je o tomto čase tak možno 1-5 ľudí čo majú 50ku. Expenie trvá <censored> dlho. Odhadujem že pre bežného smrteľníka potrvá vyškrabať sa na 50ku tak 2 až 3 mesiace času [nie čistého]. Keď je človek magor, tak dá 1-40 za 7 dní v dobrej spoločnosti, ale to je fakt hardcore. Expí sa tu krajšie ako v lineage 2, ale paradoxne pomalšie. Expí sa hlavne a takmer len pomocou questov. Grindit eXPy na moboch sa neoplatí. Ideš do toho teda?investigator napísal:Kazda hra ti vezme cas a MMO niekolkonasobne viac, no lenze na co potom vobec hrat hry? Od malicka som sa hral, a ked ma to prestalo bavit pieskovisko presiel som som ku dostiham a ked ma prestali bavit tie zacal som hrat na pocitaci a ked ma prestane bavit PC tak...
Pre mna je jedna etapa zivota, ktorej vyhradzujem presny cas.
Nemusim stravit pri hre hodiny ani minuty = a mozem ju hrat 8h denne ak ma bude bavit.
Budem hrat hocikde, kde bude aspon jeden cz/sk clovek co ovlada dobre english.![]()
PS: Chcem sa len zabavit![]()
//sorry za OT
Nove MMORPG od Ncsoftu (Aion: The Tower of Eternity)
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
investigator
Light Expert
-
Stalin
Medium Expert
pre zaujemcou je aj free server http://infiniteaion.com navod ako to rozbehat tam je. Mam to odskusane len neviem ako zmenit rusky jazyk na anglicky...pomohol by mi s tym dakto?
-
Mrk
Professional
nestiahol to nahodou niekto z lamiek ? lebo z toho navodu som ko*ot
ci by mi to pls nevedel niekto vysvetlit polopatisticky
vdaka
vdaka
Návod k instalaci:
1.Rozbalit hru
2.Postavit Russifier RUS_0.3_t 15.0.5.exe speciálně pro euro klienta
3.c archiv InfiniteAion přesunout soubor spustit v kořenovém adresáři hry
4.Zaregistrovat sa na evropském volném server
5.InfiniteAion a hrát
-
Jimmy
Light Star
s tymto navodom ti neporadim, lebo neviem co je zac ten klient z lamiek, ale ak chces hrat na infiniteaion, chod podla ich navodu (http://infiniteaion.com/connect.php)Mrk napísal:nestiahol to nahodou niekto z lamiek ? lebo z toho navodu som ko*ot![]()
teda stiahnut klient (budes to musiet stiahnut znova z fileplanet), nechat updatnut a stiahnut launcher (method 1 v navode)
-
Royalflush
Guru wannabe
-
webmasterr
Medium Professional
hra sa to s WASD, skusil som Infinity, je tam kopa ludi, az sa kazdy bije o moba, nelaguje, nepadal, este tam nejde kopa veci, ale podla fora sa snazia casto updatovat kopu veci, a pripojit sa tam je jednoduche staci stiahnut klient, updatnut a nahodit ich launcher a spustit..
ak mate problem s jazykom....napr. ze vam ide hra po korejsky(mozno to bude fungovat aj na rusku verziu) tu je fix http://infiniteaion.com/forums/viewtopi ... 78&p=15382
moj celkovy nazor na aion, ze je to taky krizenec Lineage2 a Wowka... osobne ma to nezaujalo, grafika je pekna ale nic extra, proste citit z tej hry taky korejsky/azijsky styl ..co ja velmi nemusim... a inak nic inovativne som v tej hre nenasiel, co by ma zatiahlo, trochu vadi aj kopec tych ludi..lebo clovek niekedy z Q nevie co ma robit..a aj ked by tam tie itemy/moby boli nablizku tak tam niesu lebo este sa nestihnu ani naspawnut a uz su dead
ak mate problem s jazykom....napr. ze vam ide hra po korejsky(mozno to bude fungovat aj na rusku verziu) tu je fix http://infiniteaion.com/forums/viewtopi ... 78&p=15382
moj celkovy nazor na aion, ze je to taky krizenec Lineage2 a Wowka... osobne ma to nezaujalo, grafika je pekna ale nic extra, proste citit z tej hry taky korejsky/azijsky styl ..co ja velmi nemusim... a inak nic inovativne som v tej hre nenasiel, co by ma zatiahlo, trochu vadi aj kopec tych ludi..lebo clovek niekedy z Q nevie co ma robit..a aj ked by tam tie itemy/moby boli nablizku tak tam niesu lebo este sa nestihnu ani naspawnut a uz su dead
-
uplink
VIP
2 webmasterr: to že si tam nič inovatívne nenašiel bude asi tým že zámer autora bolo vykradnúť tieto tri mmorgp z čo najväčšej časti [WoW, GuildWars a Lineage 2] a skombinovať ich najlepšie prvky do jedného. Problém je že to nevyšlo úplne. Z Lineage 2 to má naozaj minimum, ak vôbec niečo okrem pohybov postáv. Myslím že gro vecí to pokradlo z WoWka [systém expenia v parte, questy, pseudo-inštancie pre viacerých hráčov] a z GuildWars [systém boja, indikátory bojového systému, pocit z boja, co-op systém plnenia questov] a z Lineage 2 to nepobralo takmer nič. Dokonca ani skilly, ani atmosféru, prakticky len armory. Ani craft systém to od tial nemá pobratý, ten je podobný tomu WoWkovskému. Je mi jasné že pobrali ešte kopec vecí z Age of Connan, Everquest a iných, ale myslím že nosné piliere sú WoW a GuildWars [ktoré sú koniec koncov ich produkt]. Keby to malo o trochu viac z Lineage, tak tam nie je smithing, handicrafting a iné, ale je tam na to samostatná classa, tak isto tam nezbieraš len veci + recepty na predmety, ale tak isto aj keye a boje by trvali o dosť dlhšie a boli by dynamickejšie. Tieto veci to mohlo pobrať z Linu, takto je to moc fast paced a pritom paradoxne zdĺhavé kvôli nekonečne veľkému počtu questov. Imo na neofíku nemá zmysel hrať a keď sa to zdá niekomu drahé...tak nechápem. 12 eur na mesiac je naozaj nič. Jedna chlastačka večer v podniku výjde na drahšie.
-
Royalflush
Guru wannabe
-
uplink
VIP
jeden z dôvodov, prečo sa do toho zase neviem "prinútiť". Hrať mmorgp hodinu denne sa jednoducho neoplatí. Potrebuješ tam mať kolektív ľudí a ten kým sa zozbiera, tak to trvá dobré 3-4 hodinky, potom keď niekam vyrazíte, tak ďalšie 2-3 hodiny, nehovoriac o RB, alebo inštanciach kde strávite kľudne aj 5 hodín.Mrk napísal:no, nakoniec som sosol uplne noveho klienta cez launcher, hral som chvilu na tom free, chcel som vyskusat ake to je, lebo kamosi na tom teraz ficia, origo kupovat nebudem, nemienim zase stracat hodiny volneho casu a dobreho spanku
-
Mrk
Professional
vsak to je to, bud hram skoro nonstop, alebo vobec a mam najradsej lamky ktore sa mi snazia tvrdit, ze sa da hrat slusne aj ked hram len 2 hod denneuplink napísal:jeden z dôvodov, prečo sa do toho zase neviem "prinútiť". Hrať mmorgp hodinu denne sa jednoducho neoplatí. Potrebuješ tam mať kolektív ľudí a ten kým sa zozbiera, tak to trvá dobré 3-4 hodinky, potom keď niekam vyrazíte, tak ďalšie 2-3 hodiny, nehovoriac o RB, alebo inštanciach kde strávite kľudne aj 5 hodín.
ked chcem kracat s "dobou" tak treba hrat a hrat a hrat az clovek zabuda na ostatne veci
-
webmasterr
Medium Professional
-
uplink
VIP
ani nie. Oficiálny Lineage 2 stojí za výkal. Hrajú tam len boti, keď vojdeš do dungu, tak Ťa sundajú. Tvorcovia podporujú niektoré projekty dokonca sami. Sú radi že sú neoficiálne servre, na ktorých sú vyššie raty, paradoxne to niekedy k ním tých ľudí dostane. A NCsoft vie že Lineage 2 odzvonilo, práve kvôli walkerom. Čo je obrovská škoda. Čo som prešiel rôznymi mmorgp, tak žiadne z nich ma tak nebavilo ako práve Lineage 2. Veľmi sa teším na trojku...LOLCATS napísal:Hrat akukolvek MMORPG hru na neoffi serveru je pohrdanie tvorcami a samotne znevazovanie hry.
A čo sa týka ostatných mmorgp, tak sa nejedná o pohŕdanie tvorcami hry, ale o hlúposť hráča. Hrať na neofíku niečo čo nemá schopný emulátor, alebo ofík like engine je naozaj ultimátne zabíjanie času. Ale tak niektorým to stačí.
hmm kto vie, ešte je priskoro na túto otázku.Jimmy napísal:otazocka: ako to vyzera s botmi na oficialnych serveroch?Na fejsbuku som vcera zazrel nieco o banoch a ludia tam plakali ze nic zle neurobili
wowko stoji 12.99 a aion 12 ak sa nemylim, 30 SK korun:)Royalflush napísal:Ja nehovorim o mesacnich poplatkoch, ale o cene hry.
Mesacne poplatky su celkom male na rozdiel od napr. Wowka.
Tak od vcera hram Aion a zaroven s tym som vcera pozastavil platenie WoW. Aion ma dost chytil a zatial jedine negativum, ktore som si vsimol je ze sa tam neda nastavit volna kamera. Inak sa to samozrejme este len ucim a skusam to pocas toho trialu. Momentalne som lvl 13 Gladiator.
Zatial hodnotim velmi pozitivne. WoW uz pre mna po 4,5 roku stracal to caro a konecne doslo nieco co ma zaujalo. Tak uvidim ako dlho to vydrzi.
Zatial hodnotim velmi pozitivne. WoW uz pre mna po 4,5 roku stracal to caro a konecne doslo nieco co ma zaujalo. Tak uvidim ako dlho to vydrzi.
-
Royalflush
Guru wannabe
2 Otazky ohladom http://www.progamingshop.sk/aion-p-37712.html
1.)
2.)
V komentaroch na PGS som cital ze,
1.)
Takze aby som aktivoval 30 dni zdarma, musim tam zadat cislo kredit. karty, alebo zadat kod z game time kuponu?Jedná sa o online hru a ku hraniu je nutné platiť mesačné poplatky kreditnou kartou alebo predplatenými hernými kartami. Balenie obsahuje predplatné na 30 dní zdarma (aktivuje sa pri zadaní čísla kreditnej karty alebo kódu z herného kupónu).
2.)
V komentaroch na PGS som cital ze,
Cize ked si objednam hru, tak v obale bude nejaky kod, to niekde zadam a stiahnem si to?Includes: * A serial code for account creation. * Access to the full Aion™ game via downloadable client. * 30 days of game time. Activation with a valid credit card or game time card is required. * Prepurchase bonus: Prepurchase now and get an additional 7 days of game time, access to the beta events, additional in-game items and more. For details, see below. Digital purchase only. No physical box will be shipped. Supported languages: English, French, German Monthly fee required to play