Zdravim VAS...prosim nedajte hned lock viem ze uz som tu mal taku temu ale je uz zabudnuta a tu mam nove komponenty.......Poprosil by som Vas o rady.....Ci bude vsetko pasovat navzajom tj suciastky .....prepacte ale ja som Laik a neviem ci to poskladam dobre takze zacinam.......
tak ja som s toho mimo ten procesor co mam tam phenom 8450....to neznamena 8450ghz???
A prosim vas napiste mi ci mi treba k tomu aj nejake kable alebo ich dostanem k vyrobkom?a ak treba tak najdete na tej stranke ake....ply linky dakujem
prečo je zla.....ja som teraz na bratovom pc a on tu nema ani skype ani icq....ma linux......a mne sa moj pc pokazil a chcem novy......taze tak a rozpočet mam asi 9000......taze tak......a N-Vidia nieje lepsia ako ati? plz odporuč mi nieco lacne a dobre...som laik....
123peter1 napísal:prečo je zla.....ja som teraz na bratovom pc a on tu nema ani skype ani icq....ma linux......a mne sa moj pc pokazil a chcem novy......taze tak a rozpočet mam asi 9000......taze tak......a N-Vidia nieje lepsia ako ati? plz odporuč mi nieco lacne a dobre...som laik....
pozri si to co som ti ja napisal poskladaj si to !!
RAM: KINGSTON DDR2 2x 2GB 800MHz
DOSKA : ASUS M2N68
HDD : WD Caviar Blue 320GB 16MB
GPU : ASUS EAH4670 512MB
CPU : AMD 5600+
toto je 270 Euro a potom + napalovacka a bedna a zdroj hovoris ze mas