Dost draha zabavka, asi by som sa obysiel bez folie (alebo bez licenciehojko napísal:Dnes som sa dozvedel, ze je nutne poziadat o udelenie vynimky. Ked sa rozhodne a ak bude odpoved kladna, tak je nutne ist do autoservisu, ktory ma zmluvu a licenciu na lepenie folii na celne sklo. Stoji to vsak 5000 (licencia na folie) + cena za foliu a robotu, cize takych 9000 az 15 000.
Nove predpisy v Rakusku (pre vodicov)!
Nemas rad tunning? Vies co znamena ta norma? Ziadne stiahnute kapoty, zavarene kufre, spojlery ale iba mihalnice, bodykity a spojlery od renomovanych vyrobcov.. Tuzing je zakazany uz dnes..quasimoto napísal:
a co sa tyka tych doplnkov a TUV, podla novej vyhlasky, ak bude platna, budu musiet VSETKY DOPLNKY SPLNAT NORMU TUV. Cize konecne tomu vidlak garazovanemu tuningu odzvoni... aspon v to dufam
sice ak niekto robi diely na zakazku, neviem ako to funguje. potom by mal aspon ten vyrobca dostat certifikat ze vyrobky vyrobene jeho technologiou splnaju TUV... lebo inak by to bola trochu blbost
Tuzing: Úprava na aute, ktora je z technického hladiska bezucelna, negativne posobiaca ci dokonca nebezpecna (Kinderko na antene, spojler vyrobeny z nohy od stola a pod..)
-
quasimoto
Star
- Kontaktovať používateľa:
amatersky tuning je pre mna iba pozerstvom.
to mi je novinka 
aha, takze stiahnute zamracene kapoty alebo zavarene dvere nie su bezucelne?Frikso napísal:Tuzing: Úprava na aute, ktora je z technického hladiska bezucelna, negativne posobiaca ci dokonca nebezpecna (Kinderko na antene, spojler vyrobeny z nohy od stola a pod..)
-
Kibo
Hardcore addict
sice je to tema o novej vyhlaske v rakusku, ale neva...
mne sa podarilo vcera vyfasovat v rakusku pokutu, pred fischamendom smerom na schwechat... nervy strasne
jazdim tadial pravidelne, svietim cely rok (aj u nas) a viem ze je tam 70 km/h. minule som bol s kamaratom a toho tiez skasirovali ale za taku blbost a tak si davam v rakusku velky bacha... este mama mi hovorila (to znie tak detinsky
) aby som v rakusku svietil, ale to som predsa vedel, ved uz sa povinne svieti aj v CR, ale co cert nechcel, nesvietil som a isiel som trosku rychlejsie... vedel som ze tam je 70 tak som zacal brzdit, ael asi slabo... tak ma namerali a bolo. ze 500 eur pokuta, skoro ma prevratilo! keby som svietil, tak to mozno vykecam, mozno. bol v pohode polda, nebol ani drzy, ale smola. (kamarat mal vtedy strasnu smolu na fizlov, skoro nas zatkli) chcel eura alebo slovenske a ja, ze nemam love, tak nech dam radio. hovorim, ze to je original od vyroby, to nejde von. tak nech dam telefon, ja ze dobre. tak som dal svoj stary sluzobny telefon, ale ten ohodnotili na 50 eur a teraz neviem ci mi poslu zvysok domov, tvaril sa ze je to vsetko, ale teraz vazne neviem... mam pekny zaznam u zandarov a cakam co mi poslu domov, lebo som mu nerozumel, co mi povedal, ze mi posle. tak nic nepreberiem a mam na haku, co mi mozu? zakazat viest motorove vozidlo na uzemi rakuska? nech si posluzia, uz mi to bude jedno za mesiac. jaka je nahoda blbec...
mne sa podarilo vcera vyfasovat v rakusku pokutu, pred fischamendom smerom na schwechat... nervy strasne
Si zajdi na mimonske valky alebo na zraz do trencina a ukaz mi prstom, ktory tunnig je profesionalny a ktory v sulade s EU normami. A s tou uzitocnostou: Mas vykonnostny tunning a vizualny a zamracena kapota patri do toho druhehoquasimoto napísal:amatersky tuning je pre mna iba pozerstvom.
aha, takze stiahnute zamracene kapoty alebo zavarene dvere nie su bezucelne?to mi je novinka
-
quasimoto
Star
ked si taky expert, mohol by si vediet ze tuning je odvodeny od slova tune - ladit, a pise sa tuning a nie tunningFrikso napísal:Si zajdi na mimonske valky alebo na zraz do trencina a ukaz mi prstom, ktory tunnig je profesionalny a ktory v sulade s EU normami. A s tou uzitocnostou: Mas vykonnostny tunning a vizualny a zamracena kapota patri do toho druheho
vizualny tuning z 90% povazujem za pozerstvo ako zaposobit na male deti a holky a podobne typy
-
R1k1nko
Darca
v predu a ani po bokoch mat nemozes !! ako tu uz bolo pisane..hojko napísal:Zaujimave, este som sa u nas nestretol s tym, ze by im vadili tmave folie na aute. Mozno len niektori nemaju stiastie na policajtov
a ty ktory maju nemaju stastie na policajtov si porzy ich auta ! pozri si kto v nich sedi ....
mafia