Nove zamky a policia
Nove zamky a policia
Ahojte dnes som stal svedkom poziaru na jednej skole u nas. A policia ma donutila im dat video s potencionalnymi podpalacmi. Ale ja nechcem mat problemy. Mozem z toho nieco ja mat?
JJ ale nevideli ma jak som natacal bol som zakempeny na streche s minikamerou. a potom som donatacal a isel som tam a prisla tam policia a svetkych o tam boli odychytila a brala do auta. A v aute som musel vyklopit ja aj aako moji kamosi mobil a ukazat co mam. a ja ako somar mam k mobilu pripevneny Flash disk tak mi ho na chvilu zhabali a vypytali moje cislo. Tak som im ho dal. Po chvily dosla tetka v ciernom a odovdala kluc. a pustili ma. A ja na tom USB som mal tie videa. Potom my zavolali ce maju moje videa a viac neviem.
-
viper1993
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
http://www.topky.sk/cl/10/532110/VIDEO- ... d-sidliska
nie je to tvoje video?
edit: aha tak ked si tocil zo strechy tak nic
nie je to tvoje video?
Lenze oni to predsa ked ich chytia tak im to ukazu ze su usvedceny a ja mam balkon asi o meter nizssie nez odkial som to tocil. Ja byvam upa hore a vyzera to ako keby z balkona. A ja tych chalanov poznam. Takze ked im to ukazu policajti ze podla tohto videa su obvineny tak bude pruser. Lebo je vidiet ze to je z mojho balkona ale ja som to tocil zo strechy len balkon mam pod strechou takze to moze byt problem? alebo co mam robit ked ich pustia a pridu na oplatku mne podpalit dom?? Mam ist na policiu a poziadat o ochranu svedkov? alebo co mam spravit
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Záleží ako sa s toho vytočíš/vykecáš. Je pravda, že si si teoreticky "len tak natáčal a náhodou tam zachytil ako niekto niečo zapaľuje" takže by mala byť vina na tých čo su na videu a nie na tebe, každopádne počítam, že tá strecha tiež nebola verejne prístubná (plot?) takže si tam teoreticky nemal byť
. Nezávidenia hodné.
Každopádne tvoj vek?
Edit: tak to bolo s balkóna, čiže ti polícia teoreticky nič nemôže, avšak mám pocit, že ste boli spolčený, a buď ty alebo tí chalani to fízlom vyklopia. BTW: Meter pod či nad... To nepoznajú predsa.
Ad. Prídu mi podpáliť dom a ochrana svedkov - LOL sa ukludni, kolko máš ty a tí chalani rokov? Počítam že sa u fízlov pekne zoserú, a sirky nechytia pár mesiacov ani do ruky
Každopádne tvoj vek?
Edit: tak to bolo s balkóna, čiže ti polícia teoreticky nič nemôže, avšak mám pocit, že ste boli spolčený, a buď ty alebo tí chalani to fízlom vyklopia. BTW: Meter pod či nad... To nepoznajú predsa.
Ad. Prídu mi podpáliť dom a ochrana svedkov - LOL sa ukludni, kolko máš ty a tí chalani rokov? Počítam že sa u fízlov pekne zoserú, a sirky nechytia pár mesiacov ani do ruky
Ja som natacal zo strechy mojho Cinziaku nie zo skoly. V skole som nebol. Ja som len nastavoval swich na streche a zrazu som uvidel nejakych podozrivych tak som zliezol pre kameru a hned som aj natacal
//autoeditácia príspevku ( 10 Aug 2009, 22:09 )
//autoeditácia príspevku ( 10 Aug 2009, 22:09 )
Nieje moje videa su utajene kvoli ochrane svedkovviper1993 napísal:http://www.topky.sk/cl/10/532110/VIDEO- ... d-sidliska
nie je to tvoje video?
Hah ZRPS jak vysita - nechapem naco kto podpaluje, a uz vobec nepochopim naco kto podpaluje skolu v ktorej sa neuci. Dobre im tak, keby mam moznost, tak sam navstivim policiu s dokazovym materialom. Zajtra by si nasledkom ich vandalizmu mohol trpiet ty, alebo niekto z tvojich blizkych. Taketo "zvieratka" nepatria do civilizacie, ale do dzungle - ako potrava.