Nový kamarát
-
Patrik8421
Novice
Nový kamarát
Čaute, rád by som spoznal nových ludi. Zaujímam sa o hudbu,cestovanie,aktívny pohyb, motorky, ale rád pokecám o hocičom. Mám rád dobrú náladu.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nový kamarát
OK, no chyba jedna podstatna informacia - kolko mas rokov... a ci chces niekoho spoznat v reali, alebo iba cez internet (v tom prvom pripade zalezi aj odkial si).
-
Patrik8421
Novice
Mám 26 rokov, skôr osobne ale môže byť aj cez sociálne siete. Trnavský kraj, Piešťanny.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
čo tak vybehnúť niekam von do baru a zoznámiť sa takto?
-
starysomar
Hardcore addict
Tiež zvažujem, prečo hľadať kamaráta anonymne na nejakom fóre 
A prečo by ho mal hľadať v krčme?
-
starysomar
Hardcore addict
Prečo v krčme - je množstvo iných príležitostí pri iných aktivitách.
myslim ze tu su skor ludia ktorym vyhovuje ze su online a (relativne) anonymni. a hlavne je nas tu v skutocnosti len par.
hladal by som skor komunity zamerane na nejake tvoje konkretne zaujmy. ak je aktivny pohyb aj turistika tak existuju rozne skupiny kde sa ludia dohaduju na spolocnych vyletoch.
motorkari viem ze tiez su celkom komunitni.
hladal by som skor komunity zamerane na nejake tvoje konkretne zaujmy. ak je aktivny pohyb aj turistika tak existuju rozne skupiny kde sa ludia dohaduju na spolocnych vyletoch.
motorkari viem ze tiez su celkom komunitni.
-
starysomar
Hardcore addict
Aj ine zaujmove skupiny.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
väčšia pravdepodobnoť ako na fóre.
-
starysomar
Hardcore addict
Ak tam chodi.
Ja ako tak pozeram, tak Terepin by bol pre neho idealny kamarat. Ale zial, Terepin je z vychodu.
-
Patrik8421
Novice
No jedna vec je ,že nepijem alkohol vôbec alebo fakt príležitostne a druhá, myslite ,že bar je vhodný ? Nie je to divné ,snažiť sa pridať k skupinke kamarátov čo si prišli spoločne pokecať na pivo ? A ani neviem aký typ ľudí tam skôr chodí.
Podla mna by bolo fajn sa pridat do dakeho kruzku - nejake cvicenia typu crossfit, tam spoznas ludi a castokrat su to komunity, ktore spolu organizuju akcie.
Ak si dobrodruh, skús nájsť dovolenky kde sa stretne partia cudzích ľudí. Možno z toho vznikne niečo zaujímavé.
-
starysomar
Hardcore addict
Dcera bola v Londyne s Travel Alvaro.
Nie hladat kamarata no chvalila aj partiu.
Nie hladat kamarata no chvalila aj partiu.
Na toto je super FB a rôzne skupiny.Patrik8421 napísal: 29 sep 2025, 17:29 Čaute, rád by som spoznal nových ludi. Zaujímam sa o hudbu,cestovanie,aktívny pohyb, motorky, ale rád pokecám o hocičom. Mám rád dobrú náladu.
Osobne som spoznal kopu cudzích ľudí vďaka spoločným jazdám na motorke, alebo pri športe... Napríklad na tyršáku pravidelne hrajú plážový volejbal, alebo turistika a rôzne výlety...
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
potom este alternativa ak hras hry, nejaka online mmorpg alebo kludne aj strielacka ako pubg, na pubg konkretne sa pozname niektori aj osobne a bolo uz par chat, ludia sa tak nejako sami k sebe pridaju a hraju spolu ak si navzajom vyhovuju a casom sa rozobera pocas hier hocico