Chcel by som aby to malo velký dotykový displej...aby sa na tom dala počúvat kvalitne hudba...hrať nejaké super hry...foťák,video HD,WiFi atď... proste nejakú bombu, viem moje nároky sú dost vyskoké
Nový mobil
Nový mobil
Čaute "vypovedal mi mobil" takže sa chcem poobzerať po nejakom novom.
Chcel by som aby to malo velký dotykový displej...aby sa na tom dala počúvat kvalitne hudba...hrať nejaké super hry...foťák,video HD,WiFi atď... proste nejakú bombu, viem moje nároky sú dost vyskoké
a ešte by mohol mať nejakú normálnu cenu existuje niečo také vôbec?
..alebo napíšte aké máte mobili vy a či ste s nimi spokojný ale chcel som vyskúšať ten dotykový displej takže len také 
Re: Nový mobil
iPhone 4 
niečo také s normálnou cenou? si robíš prdel
s nenormálnou je tu samsung galaxy S napríklad
s nenormálnou je tu samsung galaxy S napríklad
no ale ten je dosť drahý to mi nesedí do toho aby mal normálnu cenu
teda pre mňa určite nie...ja chcem niečo okolo 8 litrov teda oklolo tých 270 € +- horte dole
ale ten iPhone stojí takých 690€ sem nekde videl dobre tak teda ste ma asi nepoochopili respektíve som to zle napísal takže chcem to najlepšie čo je do 300 € 
a co tak SE Vivaz? Novy stoji 309€ http://www.sonyericsson-shop.sk/detail/137642/013004
neviem ako je to s hrami pre tento telefon...no zvysok vyhovuje
neviem ako je to s hrami pre tento telefon...no zvysok vyhovuje