Novy notebook nebootuje
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Novy notebook nebootuje
Ahojte.. dnes mi priniesol jeden znami notebook ASUS K52JR-SX198 aby som mu nainstaloval windows a vsetky veci k tomu.. chcel tam XP tak som zobral CD dal bootovat pekne zacalo instalovat potom ako nahralo subory na instalaciu vyskocila modra obrazovka s chybou o disku. Po restartovani sa nespusti ani bootovanie ani nic ine len pri zapati vyhodi uvodne logo ASUS a potom len blikajuci podtrznik.. Este sa mi to nestalo a je mi jasne ze jedine riesenie je raklamacia book ma 1 den dnes mu prisiel.. Ale aj tak sa chcem spytat ci ste sa s tym uz niekto stretli a kedze book ma 1 den daju hned ako nahradu druhy novy? alebo ako to budu riesit? Dakujem vopred..
Re: Novy notebook nebootuje
XP - nema ovladace sata radicov = sata disk ti nenajde, niekedy vyrobcovia ponukali tento ovladac, ale trebalo ho zaviest z diskety este pred instalaciou. Pri novom HW sa uz koli podpore novsich systemov neobjavuju. Na takyto ntb neupravene XPcko nenahodis.
V tvojom pripade nie je potrebna reklamacia, vloz dvd s Vistou alebo 7mickou a instalacia by mala prebehnut bez problemov, pripadne vojdes do biosu a nastavis bootovanie z dvdromky.
V tvojom pripade nie je potrebna reklamacia, vloz dvd s Vistou alebo 7mickou a instalacia by mala prebehnut bez problemov, pripadne vojdes do biosu a nastavis bootovanie z dvdromky.
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Novy notebook nebootuje
Mega dakujem... dnes som nejako mimo uz od rana robim nepochopitelne veci
.. a on mi povedal ze tam chce XP a ja som vobec nad tymto nerozmyslal.. takze este raz diky moc si mi pomohol