ntb acer aspire e 15 zamrzol
ntb acer aspire e 15 zamrzol
zdar zamrzol mi ntb pri instalacii ovladacoch a nejde ho vypnut a nefunguje ani ctrl alt del ... nevie niekto ak ho restartovat aby som necakal kym sa vybije baterka ? Dik
Re: ntb acer aspire e 15 zamrzol
Ako pri PC.Dĺšie podrž tlačidlo Power a vypne sa.
Na E15 sa neda vybrat baterka? Ak sa nemylim, tal E15 ma taku zacvakavac dole vedla baterky, tam to treba stlacit perom, srobovakom, ihlicou alebo cim, potiahnut trosku doboku a zatlacit na baterku. Robota na 5 sekund. Alebo to co napisal 4040.
no na lavo vedla USB je nejake K asi myslite to ... akurat ale dosla baterka 
// je mozne ze niektore ovladace su len cisto na win10 ?
// je mozne ze niektore ovladace su len cisto na win10 ?
Neviem kde je USB, to bude z bocnych stran, urcite nie dole. Vsak otoc notebook, dole ke baterka, je umiestnena medzi pantami displeja, rozmer tak 15x5cm, vedla nej asi tak 2cm je dierka, tusim je tam aj obrazok baterky alebo zamky.
Neviem preco sa pytas, ze vedla USB, ked som ti jasne napisal, ze dole vedla baterky. Ovladace su take ako ich vyrobca pripravil, mozu byt pre vsetky Win spolu alebo mozu byt kludne samostatne len pre Win10.
Neviem preco sa pytas, ze vedla USB, ked som ti jasne napisal, ze dole vedla baterky. Ovladace su take ako ich vyrobca pripravil, mozu byt pre vsetky Win spolu alebo mozu byt kludne samostatne len pre Win10.
uz som to nasiel dik 
btw mozte poradit kde stiahnem ovladace pre acer aspire es1 571 na win7 64x ? lebo pozeral som vsade a nejako nechcu ist
skusal som update na win10 ale nechce mi nahodit ani ten
btw mozte poradit kde stiahnem ovladace pre acer aspire es1 571 na win7 64x ? lebo pozeral som vsade a nejako nechcu ist
skusal som update na win10 ale nechce mi nahodit ani ten
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
ES1-571 ma viacero modelov, najskor si najdi uplne presne oznacenie, ktore je bud na dolnej strane notebooku na nalepke alebo bude aj v biose napisane. Na stranke Aceru je len driver na Win10, takze zrejme Win7/8 nie je oficialnou cestou podporovany. Mozes to skusit cez program Driver Genius alebo podobny program, ktory sluzi na vyhladavanie ovladacov, mozno nieco najde.
vzadu na nalepke je acer es1-571 series a v predu aspire e 15... ja pouzivam Advanced Driver Updater tam sice driver naslo ale nejde to nainstalovat cize som bez wifi,usb3 tusim a este nejakych neznamych zariadeni
//autoeditácia príspevku (20 Sep 2016, 15:48)
Takze problem vyrieseny , musel som tam dat win10 kedze nesli vsetky ovladace pre win7
//autoeditácia príspevku (20 Sep 2016, 15:48)
Takze problem vyrieseny , musel som tam dat win10 kedze nesli vsetky ovladace pre win7
-
hojko
Site Admin
To som ti aj pisal, ze nema oficialnu podporu Win7. Aj ked je mozne, ze grafika, zvukova karta, bt, kamera..., tie by mohli bezat. Otazny by bol chipset s USB, pripadne nieco dalsie, co podporu nema.
pri instalacii USB3 ntb uplne zamrzol ako som vyssie pisal, prv som ho nevedel vypnut(nechal vybit baterku) ale potom uz to islo podrzanim POWER ako poradili...
a WIFI nevedelo najst vobec co je pri ntb dost naprd...
a WIFI nevedelo najst vobec co je pri ntb dost naprd...
-
hojko
Site Admin
Vyrobcov wifi je len par, takze tam by sa ovladac snad aj nasiel.