nuda ?? aspon nejaky cas bez pc pre niekoho horor

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

ja by som chcel zazit taky tazden, bez vsetkeho, bez signalu zabudnut na techniku. Hmmm dobra inspiracia. Inak Osturnu poznam :)
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

hned by som isiel. malo by to byt pre tie mestske krysy povinne, kazdy stvrtok spravit taky vypadok do prirody. zavidim ti. zvyknem cez semester vypadnut do prirody ale to su take jednodnove vylety. zavidim
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

aj ja by som isiel, oddychnut od PC... len nemam s kym, co uz, zas presedim prazdniny za PC a pridem vymlety do skoly
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ale ved to vobec nieje take strasne.
My chodime na taku chatu cca. kazdy druhy tyzden a vzdy sa kazdy tesi.
Pitna voda? V lese je pramienok. Elektrika? Naco, svietime svieckami, a ked nahodou potrebujeme zohriat vodu alebo co tak mame plyn. Jedinu elektriku ktoru vyuzivame je vacsinou autobateria napojena k dvom bedniam, k nim autoradio s aux vstupom a tam si hadzeme bud mp3 alebo kadekoho discmany. Hajzel? Mame latrinu. Jedlo si upecieme alebo ugrilujeme na ohnisku. Ked dojdu cigarety alebo chlast zbehneme si po ne do asi 4km vzdialenej dediny. Nic lepsieho na vypnutie si neviem predstavit, vlastne si uz ani neviem predstavit ze by som na tieto akcie nechodil. Je to obrovska ulava, kto nezazil neuveri. Ked je skvela partia, je ti jedno ci series do vyhrievaneho hajzlika s drevenou doskou alebo do polorozpadnutej latriny plnej pavukov. Aspon nam je to jedno, vzdy sa dobre zabavime a nic nam nechyba. A mobil tiez nikoho neserie, kedze tam ani signal nieje. Jedine co mi moze chybat je sprcha, ale 5 metrov od chaty mame potok... (kurevsky studeny btw :!: ) :)

Odporucam kazdemu skusit, nieje to vobec take hrozne ako sa zda. Samozrejme ak nejdete na takyto vylet s rodicmi a starou mamou...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

5 dni bez netu boli na intraku tazke,ale dalo sa to zvladnut do doby kym nam ho v skole povolili aj vecer :smt024
teraz sa chystam do Irska a neviem aku dlhu dobu budem potrebovat na kupu notebooku/PDAcka, takze mozno budem musiet zvladnut cely mesiac co je s mojim zavyslactvom na nete nepredstavitelne dlha doba :(
tak mi drzte palce
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Ja len tolko....srat na PC, zazitky z takejto chatovacky nic nenahradi :wink:
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

PAIN napísal:Ja len tolko....srat na PC, zazitky z takejto chatovacky nic nenahradi :wink:
... čo ty vieš, možno niekoho láka rozprávať sa s kamarátmi o "kempovaní" v CSku :lol:
Napísať odpoveď