nuda
nuda
super mega velka nuda
na toto si dost skoro prisiel ze je zenske myslenie na tolko odlisne od muzskeho ....Ordek napísal:tak potom mi vysvetli preco po mne sla cele 3 mesiace co este s nim chodila...kebyze sa jej ja opytam ci chce so mnou chodit len tak tak tomu chapem ale kedze je to takto tak skutocne nie...Neviem ci je zenske myslenie ine od muzskeho ale asi hej
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
to sa musis opytat ty jej preco,ja nie vsevedOrdek napísal:tak potom mi vysvetli preco po mne sla cele 3 mesiace co este s nim chodila...kebyze sa jej ja opytam ci chce so mnou chodit len tak tak tomu chapem ale kedze je to takto tak skutocne nie...Neviem ci je zenske myslenie ine od muzskeho ale asi hej
-
hornblower
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Solid_Snake
Medium Expert
Ako som správne pochopil, tak si jej nepovedal, že ťa to raní, keď chodí za ním ! Povedz jej to, že ti "drtí srdce", keď chodí za ním a rozhodni sa podľa jej reakcie. Ak ti povie, že si to vôbec neuvedomovala,že ti ubližovala a že s tím prestane. Ak ťa má rada tak sa vysere na toho chalana. Ak ti iba sľúbi, že to nebude robiť a po pár dňoch ju zase načapeš s ním, tak sa na ňu vyser ty! A netreba vôbec na ňu tvrdo! Načo zbytočne kričať a tak. Radšej sa v kľude porozprávajte.
.........Ps : Samozrejme že ženy majú iné myslenie ako my! Keby boli ako my, tak sa správajú ako chlapi - hrajú futbal, sú perverzné ako my, neradi by nakupovali oblečenie a pod srandy ! Ten rozdiel je ako medzi + a -.